Θρήνος στην Πάτρα για τη δολοφονία του παίκτη του χάντμπολ, Βασίλη Σινούρη

Νεκρός και ο πυγμάχος Κωνσταντίνος Φράγκος

Πρώτη ενημέρωση 12:51
Νεκρός και ο 32χρονος αθλητής της πυγμαχίας, Κωνσταντίνος Φράγκος, που υπέκυψε λίγες ώρες μετά στα τραύματα του. Αγωνιζόταν στην ομάδα, "Πυγμή" και επρόκειτο να κατέλθει σε αγώνες πυγμαχίας Β κατηγορίας το Σεπτέμβριο.
Όπως σας γράψαμε στο star.gr, σοκ έχει προκαλέσει το μακελειό στην Πάτρα που διαδραματίστηκε σήμερα τα ξημερώματα έξω από γνωστό κλαμπ.
Η «μαφιόζικη» εκτέλεση από δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα και γάζωσαν με 30 σφαίρες, είχε τραγικό απολογισμό το θάνατο του παίκτη του χάντμπολ Βασίλη Σινούρη και τον τραυματισμό άλλων δύο, εκ των οποίων ο ένας επίσης παίκτης!
Ο Βασίλης Σινούρης ήταν παίκτης της Ακαδημίας των Σπορ, ενώ συμπαίκτης του είναι ο 42χρονος τραυματίας Δημήτρης Σακελλαρόπουλος.
Σύμφωνα με το pelop.gr, ο 35χρονος Βασίλης Σινούρης, καθώς και ο δίδυμος αδερφός του Αλέξανδρος, και οι δύο αθλητές της χειροσφαίρισης, ήταν ιδιαίτερα αγαπητά παιδιά και δεν είχαν απασχολήσει την Αστυνομία για υποθέσεις της νύχτας.
Ο προπονητής του Βασίλη Σινούρη, Γιάννης Παπαγιαννόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Είναι μεγάλη η θλίψη μας. Τον ήξερα από 12 χρονών, τον είχε φέρει ο πατέρας του στο αθλητικό σχολείο. Έπαιζε στον Ηρακλή Πατρών και στην συνέχεια ήρθε στο δικό μας σωματείο. Διασκέδαζε με την παρέα του στο μαγαζί. Τον είχε καλέσει ένας φίλος του που είχε γενέθλια. Όταν βγήκε από το μαγαζί τον πυροβόλησαν, νομίζοντας πως είναι κάποιος άλλος. Ήταν ένα παιδί ήπιων τόνων μαζί με τον αδερφό είχαν υπηρετήσει για πολλά χρόνια τον Σύλλογο».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top