Δεν διαψεύδει την σχέση με τον Κασιδιάρη η Παπαχρήστου

Τι λέει για τα προσωπικά της και το ρατσιστικό tweet

Δεν διαψεύδει την σχέση με τον Κασιδιάρη η Παπαχρήστου

Για τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Ηλία Κασιδιάρη μίλησε η Βούλα Παπαχρήστου, χωρίς να τις επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και να τις διαψεύσει! Παράλληλα, μίλησε και για το ρατσιστικό tweet που την έθεσε εκτός Ολυμπιακών Αγώνων.

«Δεν είπα ποτέ ότι θα παντρευτώ. Ήταν ένα λάθος δημοσίευμα. Υπήρξε πρόταση πέρσι από τον συγκεκριμένο άνθρωπο (σ.σ. τον Λευτέρη Χαχαμίδη), αλλά εγώ ποτέ δεν βγήκα να πω ότι θα παντρευτώ. Εκείνη την ώρα είχα πει “ναι”, δεν μπορούσα να πω “όχι” μπροστά σε τόσο κόσμο», είπε η αθλήτρια στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ionion fm» και στον Δημήτρη Στρουμπάκο.

Αναφερόμενη στις φήμες που την θέλουν σύντροφο του Ηλία Κασιδιάρη, η ίδια απάντησε: «δεν μπορώ να διαψεύσω πράγματα τα οποία γράφονται είτε για καλό, είτε για κακό σκοπό», αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά! Θυμίζουμε πως ο Λευτέρης Χαχαμίδης υποστήριξε σε συνέντευξή του πως ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής του πήρε το κορίτσι...

Η Βούλα απολογήθηκε ��ήμερα για το ρατσιστικό tweet και, αναφερόμενη στο περιστατικό, είπε ότι πλέον έχει γίνει πιο σκληρή και δεν το βάζει κάτω για τους Αγώνες του 2016.

«Δεν μάθαμε ποτέ να πηγαίνουμε κόντρα στους ανθρώπους της Ολυμπιακής Επιτροπής μας, ούτε εγώ, ούτε ο προπονητής μου… Είναι κάποια χρόνια προσπαθειών που χάσαμε και δυστυχώς είδαμε να διαλύονται όλα μέσα σε μια στιγμή. Έχω εμπιστοσύνη στους ανθρώπους της Ολυμπιακής Επιτροπής και σεβάστηκα τη γνώμη τους όταν μου ανακοινώθηκε ο αποκλεισμός μου», κατέληξε

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top