Το σχέδιο της ΝΔ μετά το μνημόνιο και το χρέος στη συνάντηση Μητσοτάκη-Γιούνκερ

«Δε με δεσμεύει το αναπτυξιακό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ

Το σχέδιο της ΝΔ  μετά το μνημόνιο και το χρέος στη συνάν

Το κυβερνητικό σχέδιο της ΝΔ μετά τη λήξη του προγράμματος και η προσήλωσή της στις μεταρρυθμίσεις και την εφαρμογή τους συζητήθηκε σύμφωνα με πηγές της ΝΔ στη συνάντηση του προέδρου της ΝΔ Κ. Μητσοτάκη με τον Πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.  

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισήμανε τους λόγους για τους οποίους η ΝΔ είναι μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικά τις μεγάλες προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η χώρα το επόμενο διάστημα με τις αλλαγές που γίνονται στην ΕΕ.

Η διευθέτηση του κόστους εξυπηρέτησης του ελληνικού Δημοσίου χρέους

Ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε από τον Πρόεδρο της Κομισιόν να προχωρήσει η διευθέτηση του χρέους, χωρίς προϋποθέσεις , καθώς πρόκειται για μια υπόσχεση των πιστωτών που εκκρεμεί από το Νοέμβριο του 2012. Την απόφαση αυτή, μάλιστα, είχε λάβει τότε το Eurogroup με επικεφαλής τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε επίσης ότι δεν τον δεσμεύει το αναπτυξιακό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ καθώς η ΝΔ έχει επεξεργαστεί πλήρως της δική αναπτυξιακή πρόταση η οποία στοχεύει στην προσέλκυση επενδύσεων και μέσω της μείωσης της φορολογίας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top