«Απαγορεύεται να λες το όνομα του Παντελίδη»

Εξώδικο της οικογένειας του τραγουδιστή στη Μίνα Αρναούτη

Εξώδικο της οικογένειας Παντελίδη στη Μίνα Αρναούτη

Την οποιαδήποτε αναφορά στο όνομα του Παντελή Παντελίδη από τη Μίνα Αρναούτη απαγορεύει με εξώδικο που έστειλε στη νεαρή κοπέλα η οικογένεια του τραγουδιστή.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η οικογένεια Παντελίδη δεν είδε με καθόλου καλό μάτι την παρουσία της Μίνας Αρναούτη στο πάνελ της εκπομπής «Αποκαλύψεις» του Νέου Καναλιού κι έσπευσε να λάβει τα μέτρα της.

Μέσω του εξωδίκου, ο πατέρας, η μητέρα και ο αδελφός του Παντελή, Τριαντάφυλλος, ενημερώνουν την κοπέλα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο του τραγουδιστή τη στιγμή του μοιραίου δυστυχήματος, αλλά και το κανάλι, στο οποίο εργάζεται, ότι:

«Απαγορεύουμε τη χρήση κάθε στοιχείου που ανάγεται στον Παντελή Παντελίδη, συμπεριλαμβανομένων του ονόματός του, της εικόνας του, της μουσικής του, των στίχων του, των τραγουδιών του, των συνεντεύξεών του, των φωτογραφιών του και εν γένει των οιωνδήποτε σχετικών αρχείων όσο και στη ζωή και την προσωπικότητα ημών των ιδίων αφού θεωρούμε ότι αποσκοπεί σε αθέμιτους διαφημιστικούς και εμπορικούς σκοπούς και την εν γένει οικονομική μας εκμετάλλευση, άλλως δε θα συγκαταλεγόταν στη στελέχωση της τηλεοπτικής εκπομπής “Αποκαλύψεις” η Μυρσίνη Αρναούτη, η οποία έγινε γνωστή πανελληνίως ως η συνεπιβάτης του Παντελή Παντελίδη κατά τον χρόνο του θανάσιμου τραυματισμού του».

Η οικογένεια Παντελίδη προειδοποιεί μάλιστα ότι θα προβεί σε κάθε νόμιμη ενέργεια σε περίπτωση που τόσο η Μίνα Αρναούτη, όσο και το κανάλι δεν σεβαστούν το εξώδικο που έστειλε.

Η κόντρα της οικογένειας με την κοπέλα που τραυματίστηκε στο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, καλά κρατεί και δε φαίνεται να κοπάσει σύντομα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top