Έξω φρενών η Ελένη Φουρέιρα: «Τόσες εκπομπές με έκαναν σκουπίδι...»

«Χείμαρρος» η τραγουδίστρια μετά την επιστροφή της από την Eurovision

Η Ελένη Φουρέιρα  παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στη Eurovision, με την Κύπρο και μίλησε για όλους και για όλα.

Όπως ήταν φυσικό, αναφέρθηκε και στον σάλο που προκλήθηκε όταν πόζαρε   με τον εκπρόσωπο της Αλβανίας, με τον οποίο σχημάτισαν τον αλβανικό αετό: «τόσες εκπομπές με έκαναν σκουπίδι απλώς και μόνο για να βγάλουν πρώτο θέμα, υποστηρίζοντας κάτι ψευδές. Με σόκαρε ολόκληρη η χώρα που αγαπάω να είναι μιντιακά ξαφνικά εναντίον μου. Αυτοί με πλήγωσαν, όχι οι Έλληνες. Κανένας από αυτούς που με έκαναν κάποτε να ντρέπομαι και να φοβάμαι να πω ποια είμαι δεν θα με κάνει να μισήσω την Ελλάδα. Δεν θα το καταφέρουν!».

Η Ελένη Φουρέιρα έδωσε και μια σκληρή  απάντηση στην Ραχήλ Μακρή έπειτα από τα «βέλη» που δέχτηκε μέσω μίας ανάρτησης που είχε κάνει η πρώην βουλευτής στο Facebook.

«Bγήκε και είπε ότι έχω φάει τα λεφτά της Ελλάδας, επειδή μεγάλωσα εδώ. Δουλεύω σε αυτήν τη χώρα και δίνω ένα μεγάλο ποσοστό από το εισόδημά μου. Δεν έχω κλέψει ούτε ένα ευρώ από το κράτος. Πληρώνω την ΕΡΤ μαζί με όλους τους Έλληνες και η ΕΡΤ έκανε 70% τηλεθέαση την ημέρα που εγώ τραγούδησα. Από τα δικά μου λεφτά πληρωνόταν η κα. Μακρή όταν ήταν βουλευτής», δήλωσε η τραγουδίστρια, στην lifo.

Σε ότι αφορά το  7άρι που της έδωσε η κριτική επιτροπή της ΕΡΤ την βραδιά του ημιτελικού, τη στιγμή που το κοινό την έβγαλε πρώτη.

«Αν ήταν ρατσιστικά τα κίνητρα των απορρίψεων, τότε λυπάμαι πολύ. Η δικαίωση είναι προσωπική και δεν έχω να κατηγορήσω κανέναν, αν οι λόγοι είναι καθαρά καλλιτεχνικοί. Η βαθμολογία πλήγωσε περισσότερο την Κύπρο παρά εμένα. Εγώ ακούω το κοινό, αυτό έχει τη δύναμη, και όχι πέντε άνθρωποι από κάθε χώρα που έχουν συγκεκριμένη κουλτούρα ή που τους είπαν τι να ψηφίσουν. Δεν με απασχολεί η άποψή τους! Με ρωτούσαν οι δημοσιογράφοι αν στενοχωρήθηκα που η κριτική επιτροπή της Αλβανίας μού έδωσε δέκα και όχι δώδεκα βαθμούς, κανείς δεν με ρώτησε για το 7άρι της Ελλάδας στον ημιτελικό. Ένα σύστημα ολόκληρο προσπαθεί να δείξει πράγματα που δεν υπάρχουν», είπε κλείνοντας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top