Πλάνταξε στο κλάμα ο Πρίγκιπας Τζώρτζ!-Το κατσάδιασμα που έφαγε από την Κέιτ Μίντλετον στο γάμο της Πίπα

Πατούσε το νυφικό αξίας 40.000 λιρών της θείας του και έκανε έξαλλη τη μαμά του

Βασιλικό κατσάδιασμα… από τα λίγα έφαγε ο Πρίγκιπας Τζώρτζ από την μαμά του, κατά την διάρκεια του γάμου-υπερπαραγωγή της Πίπα Μίντλετον.

Όπως βλέπετε και στο φωτορεπορτάζ που κάνει το γύρο του διαδικτύου, ο 3χρονος Πρίγκιπας ήταν ιδιαίτερα «ανήσυχος» πριν αλλά και κατά την διάρκεια της γαμήλιας τελετής.

Σε αυτό δεν βοηθούσε καθόλου το γεγονός, πως μαζί του ήταν τουλάχιστον άλλα 5-6 παιδάκια-παρανυφάκια (ανάμεσα τους και η 1,5 έτους αδερφή του πριγκίπισσα Σάρλοτ), τα οποία ήταν εξίσου άτακτα, χειροτερεύοντας την όλη κατάσταση.

Πριν λοιπόν ο γάμος  της Πίπα με τον δισεκατομμυριούχο καταντήσει… παρωδία, η Δούκισσα του Κέμπριτζ ανέλαβε δράση.

ΦΩΤΟ: Getty

Αρχικά, προσπάθησε με ήπιους τόνους να επιβάλλει την τάξη βάζοντας το χέρι στο στόμα και κάνοντας… «σσσςςςς» στα παρανυφάκια. Μάλιστα ένα εξ΄αυτών ήταν ο.. «αρχηγός» της σκανταλιάς, καθώς ο φακός το τσάκωσε να βγάζει γλώσσα και να κάνει διάφορες χειρονομίες, αποτελώντας… «κακό» παράδειγμα.

ΦΩΤΟ: Getty

Ο εφιάλτης της Κέιτ όμως δεν σταμάτησε εκεί. Στο τέλος του γάμου, ο πρίγκιπας Τζώρτ επεφύλασσε μια…  δυσάρεστη έκπληξη για τη μαμά του. Τι έκανε; Την ώρα που η θεία του Πίπα Μίντλετον και ο σύζυγός της αποχωρούσαν από την εκκλησία, είχε την φαεινή ιδέα να της ποδοπατήσει το νυφικό αξίας… 40.000 λιρών.

ΦΩΤΟ: Getty

Σαν να μη έφτανε αυτό, το παράδειγμα του ακολούθησε και η 1,5 έτους Σάρλοτ, η οποία άρχισε να κάνει το ίδιο, προκαλώντας… «εγκεφαλικά» στην Κέιτ.

Δίχως να χάσει καιρό, η Δούκισσα τακτοποίησε την κατάσταση, κατσαδιάζοντας έντονα τον 3χρονο Τζώρτζ.

Τον άρπαξε από το μπράτσο, τον πήρε πάνω από το νυφικό, τον έκανε πέρα και άρχισε να τον μαλώνει, με τον πρίγκιπα να μπήγει τα κλάματα!


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top