ΤΕΡΑΤΑ: Βίασαν άγρια και ομαδικά 20χρονη, την σκότωσαν και την ακρωτηρίασαν

Της διέλυσαν το κρανίο και την κακοποίησαν με αιχμηρά αντικείμενα

Δεν την χωρά ανθρώπου νους την φρίκη που έζησε μια 20χρονη γυναίκα από την Ινδία, στα χέρια μιας ομάδας ανδρών, οι οποίοι δεν δίστασαν να την βιάσουν άγρια και ομαδικά, να την σκοτώσουν και εν συνεχεία να την ακρωτηριάσουν.

Όπως διαβάζουμε στο RT, η νεαρή κοπέλα έπεσε θύμα των αρρωστημένων ορέξεων ενός ανεπιθύμητου εραστή και των φίλων του.

Σύμφωνα με το «Hindustan Times», το αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη στην πόλη Rohtak της Haryana.

Μάλιστα η αυτοψία που έγινε στο θύμα, έδειξε πως οι άνδρες είχαν θρυμματίσει το κρανίο της και την είχαν βιάσει με αιχμηρά αντικείμενα στα πιο απόκρυφα μέρη της.

«Τα ευρήματα αποδεικνύουν πως ήταν ένας άγριος βιασμός και φόνος», δήλωσε ο Dr SK Dhatterwal, επικεφαλής του Τμήματος Ιατροδικαστικής στο Μεταπτυχιακό Ινστιτούτο Ιατρικών Επιστημών στο Rohtak.

Μάλιστα πιστεύεται πως οι δράστες δεν έμειναν εκεί, αλλά στη συνέχεια συνέθλιψαν το πρόσωπό της με τούβλα, και πέρασαν από πάνω της με αυτοκίνητο ώστε να μην αναγνωρίζεται το πτώμα της!

Το θύμα ανακαλύφθηκε από έναν περαστικό την περασμένη Πέμπτη, με τα σκυλιά να έχουν φάει μέρος της σορού.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ

Η 20χρονη κοπέλα έπεσε θύμα απαγωγής στις 9 Μαϊου, από την περιοχή Sonipat, 40 χιλιόμετρα μακριά από το Rohtak.

Οι γονείς της το κατήγγειλαν αμέσως, ενώ ανέφεραν στην αστυνομία πως ο κύριος ύποπτος είναι ένας γείτονας τους ο οποίος την παρενοχλούσε τον περασμένο χρόνο και την πίεζε να τον παντρευτεί αλλά εκείνη αρνούταν.

Παράλληλα, ισχυρίζονται πως παρόλο που το είχαν καταγγείλει στην αστυνομία της Haryana πριν από περίπου 3 μήνες, δεν ελήφθη κανένα μέτρο. Η αστυνομία από την μεριά της, απαντά πως δεν υπάρχει καμία έγγραφη καταγγελία επ΄αυτού, και πως η οικογένεια είχε έρθει σε συμβιβασμό με τον άνδρα που παρενοχλούσε την κόρη τους.

Δυο από τους βασικούς κατηγορούμενους, συμπεριλαμβανομένου και του βασικού υπόπτου, έχουν ήδη συλληφθεί.

Πολλοί μάλιστα συνέδεσαν την βάρβαρη, απάνθρωπη και σοκαριστική αυτή επίθεση, με τον ομαδικό βιασμό ενός κοριτσιού σε λεωφορείο στο Δελχί το 2012, με αποτέλεσμα να στραφεί η προσοχή της παγκόσμιας κοινής γνώμης στη μάστιγα των βιασμών στη Ινδία.

Το θύμα τότε είχε γίνει γνωστό ως «Νirbhaya», δηλαδή «η Ατρόμητη». Η δικαίωση της, ήρθε πέντε χρόνια μετά τον ομαδικό βιασμό της, και μόλις τέσσερις ημέρες πριν η άλλη 20χρονη κοπέλα πέσει θύμα ομαδικού βιασμού και δολοφονίας, καθώς το δικαστήριο διέταξε τον απαγχονισμό των τεσσάρων δραστών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top