ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ από τους Anonymous: "Προετοιμαστείτε για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο" ΒΙΝΤΕΟ

"Οι παγκόσμιες δυνάμεις βρίσκονται κοντά σε μια ακόμη παγκόσμια σύγκρουση και το κόστος θα είναι τεράστιο"

Ανατριχίλα προκαλεί το νέο ΒΙΝΤΕΟ των Anonymous, οι οποίοι προειδοποιούν την ανθρωπότητα για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο που έρχεται με τεράστιο κόστος για τους λαούς.

Οι γνωστοί χάκερς δημοσίευσαν το βίντεο το περασμένο Σάββατο με τίτλο, «Ετοιμάζονται για αυτό που έρχεται (WW3 2017-2018)» στον επίσημο λογαριασμό τους στο YouTube.

Στο βίντεο διάρκειας 7 λεπτών,  ένας άντρας με μαύρο μανδύα και τη μάσκα του Guy Fawkes, ακούγεται με τη βοήθεια της τεχνολογίας, μέσω μιας ψηφιακής φωνής να λέει πως οι ενέργειες των εθνών, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, της Κίνας και της Ιαπωνίας, που συμμετέχουν στις εντάσεις μεταξύ Βόρειας Κορέας και Νότιας Κορέας, υποδηλώνουν ότι ένας πόλεμος τεραστίων διαστάσεων είναι ορατός στον ορίζοντα.

«Σιγά-σιγά όλα τα σημάδια ενός διαφαινόμενου πολέμου στην κορεατική χερσόνησο εμφανίζονται, βλέποντας την κάθε χώρα να μετακινεί στρατηγικά τα κομμάτια στη θέση τους», δήλωσε η άγνωστη φιγούρα.

«Σε αντίθεση με τους παλαιότερους παγκοσμίους πολέμους, αν και προφανώς θα υπάρξουν στρατιωτικά στρατεύματα, η μάχη πιθανότατα να είναι σκληρή, βίαιη και γρήγορη. Αυτή τη φορά όμως θα είναι και παγκοσμίως καταστροφική, τόσο σε περιβαλλοντικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο», προσθέτει.

«Ο πολίτης θα είναι ο τελευταίος που θα γνωρίζει», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος των Anonymous.

Ο αφηγητής στο βίντεο αναφέρει πως οι Αμερικανοί απειλούν στρατιωτικά τη Βόρεια Κορέα, ενώ παράλληλα ασκούν πίεση προς την Κίνα. Οι Αμερικανοί ζητάνε από τους Κινέζους να τιμωρήσουν την Πιονγιάνγκ για το πρόγραμμα πυρηνικών όπλων, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για περαιτέρω δράση των ΗΠΑ. Επισημαίνουν επίσης πως η αμερικανική στρατιωτική παρουσία στην περιοχή πιθανότατα να οδηγήσει σε αντίποινα.

Οι «πρακτικοί Κινέζοι», οι οποίοι έχουν κατ’ επανάληψη ζητήσει ηρεμία μεταξύ Ουάσιγκτον και Πιονγιάνγκ, «αρχίζουν να χάνουν την υπομονή τους», σύμφωνα με τους Anonymous.

Στο ίδιο βίντεο, υπενθυμίζεται η δήλωση που έκανε πρόσφατα ο Κινέζος υπουργός των Εξωτερικών Γουάνγκ Γι, λέγοντας ότι υπάρχει κίνδυνος  η κατάσταση έντασης στην Κορεατική Χερσόνησο να κλιμακωθεί απροσδόκητα και να γίνει ανεξέλεγκτη.

«Προετοιμαστείτε γι' αυτό που έρχεται. Είμαστε  οι Anonymous. Είμαστε λεγεώνα. Δεν ξεχνάμε. Δεν συγχωρούμε» , επισημαίνει ο εκπρόσωπος τους. 

Πάντως, όπως μεταδώσαμε πρόσφατα στο star.gr, ακόμα και αν ο Κιμ Γιονγκ Ουν καταστρέψει ολόκληρο τον πλανήτη, ο Τραμπ θα σωθεί. Παντού και πάντα τέσσερα αεροπλάνα -πυρηνικά καταφύγια ακολουθούν το Air Force One. Αυτά θα γλιτώσουν τον πρόεδρο και τους συμβούλους του σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top