ALERT στη Γερμανία: Επίθεση με αέριο σε σταθμό τρένου-ΧΑΟΣ και τραυματίες

Μόλις λίγες ώρες μετά την φρικιαστική επίθεση με τσεκούρι σε σιδηροδρομικό σταθμό στο Ντύσσελντορφ - Πρώτη ανάρτηση 10-03-2017 22:00

Επίθεση με αέριο σε σταθμό τραίνου στη Γερμανία

Συναγερμός σήμανε στη Γερμανία και συγκεκριμένα στο Αμβούργο, έπειτα από αναφορές για επίθεση με αέριο σε σταθμό τρένου, μόλις λίγες ώρες μετά την φρικιαστική επίθεση με τσεκούρι σε σιδηροδρομικό σταθμό του Ντύσσελντορφ.

ΦΩΤΟ BILD

Όπως μεταδίδει η «Bild», οι περίπου 50 επιβάτες που βρίσκονταν στο βαγόνι της Γραμμής 11, δέχτηκαν την επίθεση με αέριο ενώ το τρένο ήταν εν κινήσει. Εν συνεχεία επικράτησε χάος και πανικός, με αποτέλεσμα ο συρμός να σταματήσει στον σταθμό Sternschanze, και όλοι οι επιβάτες να τρέξουν έξω.

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρει δύο νεαρούς άνδρες που φέρονται να πραγματοποίησαν την περίεργη αυτή επίθεση.

Τα διεθνή ΜΜΕ μεταδίδουν πως τουλάχιστον 6 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ στον σταθμό βρίσκεται ισχυρή αστυνομική και πυροσβεστική δύναμη για να αξιολογήσει την κατάσταση. Αρκετοί από τους τραυματίες έχουν αναπνευστικά αλλά και προβλήματα όρασης, ενώ διασώστες βρίσκονται στο σημείο για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες σε όποιον έχει ανάγκη. Η αστυνομία φέρεται να ψάχνει για δύο άνδρες που πραγματοποίησαν την περίεργη αυτή επίθεση.

Οι διασώστες, βοήθησαν  μια οικογένεια με 2 παιδιά, ένα τρίχρονο και ένα εξάχρονο, τα οποία παραπονέθηκαν για ερεθισμό στα μάτια και δύσπνοια.

Τρυφερή σκηνή μέσα στον πανικό: Πυροσβέστης παρηγορεί σοκαρισμένο κοριτσάκι με ένα μπαλόνι


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top