ΤΟΡΠΙΛΗ ΤΡΑΜΠ! Ξεκινά έρευνα για εκλογική ΝΟΘΕΙΑ σε ΔΥΟ πολιτείες των ΗΠΑ

Χαμός στο Twitter!

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να προκαλεί. Αυτή τη φορά, η νέα του ιντερνετική «βόμβα» σχετίζεται με τις εκλογές στις οποίες εξελέγη Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Σήμερα, λοιπόν, Τετάρτη, ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να διεξάγει «μεγάλη έρευνα» για εκλογική νοθεία σε δυο πολιτείες και σε παράνομους ψηφοφόρους, γεγονός που σοκάρει, καθώς η νοθεία σε εκλογές δεν είναι σύνηθες φαινόμενο στις ΗΠΑ.

«Θα ζητήσω μεγάλη έρευνα για ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΟΘΕΙΑ, συμπεριλαμβανομένων των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων σε δυο πολιτείες, των παρανόμων και, ακόμα, όσων είναι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους αλλά νεκροί (και πολλοί από αυτούς εδώ και πολύ καιρό). Ανάλογα με τα αποτελέσματα, θα ενισχύσουμε τις διαδικασίες ψηφοφορίας» έγραψε χαρακτηριστικά ο Τραμπ στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Οι αντιδράσεις των ακολούθων του ήταν πολλές και διάφορες, με κάποιους να τον συγχαίρουν για την απόφασή του αυτή και άλλους να του λένε «θα είχε πλάκα να βγει από την έρευνα ότι έχασες» και «έχεις δει τελευταία τον γιατρό σου;»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top