Πρώην υπουργός του Καζακστάν ξυλοκόπησε θανάσιμα τη σύζυγό του - Βίντεο σοκ

Σε εξέλιξη η «δίκη του αιώνα» στη χώρα

Αδιανόητο σοκ προκάλεσε στο Καζακστάν βίντεο με τον θανάσιμο ξυλοδαρμό μιας γυναίκας 31 ετών από τον σύζυγό της, τον πρώην υπουργό Οικονομικών της χώρας. Τα χτυπήματα που δέχθηκε η άτυχη γυναίκα ήταν τόσο δυνατά, που της προκλήθηκε τραύμα στο κεφάλι και οδήγησε στον θάνατό της. 

Πρόκειται για τον Κιαντούκ Μπισιμπάγιεφ, γνωστό πολιτικό πρόσωπο του Καζακστάν, ο οποίος δε δίστασε να δείρει μέχρι θανάτου την 31χρονη σύζυγό του σε εστιατόριο το οποίο ανήκει στον αδερφό του. Στη δίκη του, την πρώτη δίκη ενδοοικογενειακής βίας που μεταδόθηκε ζωντανά στο Καζακστάν, προβλήθηκε το ανατριχιαστικό βίντεο που είχε στα χέρια του το δικαστήριο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η δίκη ονομάστηκε «Δίκη του αιώνα» της πρώην Σοβιετικής Δημοκρατίας.

Η Ευρώπη καταπολεμά τη βία κατά των γυναικών - Οι νέοι κανόνες

Ο... θρασύτατος Μπισιμπάγιεφ είχε υποστηρίξει στο δικαστήριο ότι η γυναίκα του πέθανε από αυτοτραυματισμό. Το βίντεο ήρθε να τον διαψεύσει ακράδαντα, αφού αποδεικνύει ότι ξυλοκοποπούσε την αστρολόγο σύζυγό του, Σαλτανάτ Νουκένοβα για δύο ώρες. Τώρα, αν κριθεί ένοχος, θα του επιβληθούν έως και 20 έτη φυλάκισης. 

Να σημειωθεί ότι μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ο 43χρονος παραδέχθηκε ενώπιων των δικαστικών Αρχών την πράξη του, ωστόσο είπε ότι συνέβη άθελά του. 

Καζακστάν: Ο πρώην υπουργός Οικονομικών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τη σύζυγό του

Στο βίντεο καταγράφονται όσα τραγικά βίωσε η 31χρονη πριν αφήσει την τελευταία της πνοή. Αφού μαλώνουν, τη ρίχνει στο έδαφος και την τραβά από τα μαλλιά, λίγο μετά ξεκινά να την κλωτσά με μανία. 

Αφού η γυναίκα σηκώνεται από το έδαφος, την πιάνει από τον λαιμό και τη χτυπά με δύναμη στο σαγόνι. 

Ενδοοικογενειακή βία: Τα θύματα θα αξιολογούν τη βοήθεια του αστυνομικού

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή με τραύμα στον εγκέφαλο το επόμενο πρωί σε μια από τις καμπίνες VIP του εστιατορίου, σύμφωνα με ΜΜΕ του Καζακστάν. 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top