Πιάστηκαν στα πράσα οι ανεγκέφαλοι που πετούσαν πέτρες στην Ιονία Οδό

Χειροπέδες σε τέσσερις νεαρούς- Πρώτη Ανάρτηση 03-08-2017 13:02

Στη σύλληψη τεσσάρων νεαρών για τη ρίψη πετρών εναντίον διερχόμενων οδηγών στην Ιονία Οδό προχώρησε η αστυνομία.

Διαβάστε επίσης: Ανεγκέφαλοι πετούν κοτρόνες στους οδηγούς στην Ιονία Οδό

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω ένας 24χρονος, δύο 18χρονοι κι ένας 14χρονος, οι οποίοι είχαν στήσει καρτέρι τα ξημερώματα στο 37ο χιλιόμετρο,  της Ιονίας Οδού, στο Μεσολόγγι, όπου ο φράκτης στον αυτοκινητόδρομο είναι χαμηλός και από εκεί εκτόξευαν τεράστιες πέτρες εναντίον φορτηγών.

Πηγαίνοντας από το Αγρίνιο προς την Κόρινθο, στο ύψος της Αγρίλιας, οι άγνωστοι είχαν κρυφτεί σε αθέατο σημείο και από εκεί έκαναν τις επιθέσεις τους. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς του τμήματος τροχαίας Μεσολογγίου, οι νεαροί που πήγαν στον παράδρομο της Ιονίας οδού με ποδήλατα και μηχανάκια, είχαν κάνει μέσα σε ένα βραδύ 3 επιθέσεις.

Δίπλα στους νεαρούς, βρέθηκαν πολλές πέτρες που ετοιμάζονταν να εκτοξεύσουν σε ανυποψίαστους οδηγούς. Τις προηγούμενες μέρες και άλλοι οδηγοί φορτηγών είχαν δημοσιοποιήσει τις επιθέσεις που είχαν δεχτεί χωρίς όμως να το καταγγείλουν στην αστυνομία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολλογίου, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Τροχαίας για την εξιχνίαση και άλλων επιθέσεων εναντίον οδηγών στην Ιονία Οδό.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top