ΧΑΜΟΣ στην Κοζάνη: Μεθυσμένος στρατιωτικός άρχισε να πυροβολεί από το μπαλκόνι του με καραμπίνα (ΦΩΤΟ και VIDEO)

Σημάδευε την γειτόνισσα-Συνελήφθη μετά από ισχυρή αστυνομική κινητοποίηση

Τον απόλυτο… τρόμο έζησαν οι κάτοικοι επί της οδού Καταφυγίου στην Κοζάνη, όταν λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Τετάρτης, ένας στρατιωτικός βγήκε στο μπαλκόνι του και άρχισε να πυροβολεί με κυνηγετική καραμπίνα!

Σύμφωνα με πληοφορίες του kozanilife, προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή, καθώς ο 42χρονος στρατιωτικός πυροβόλησε 6 φορές σε κατάσταση μέθης, ενώ δεν δίστασε να σημαδέψει διερχόμενη γυναίκα!

Όπως θα δείτε τόσο στις φώτο όσο και στο video, ο 42χρονος εν ενεργεία στρατιωτικός (ΕΠΟΠ), αφού έριξε 6 φορές στον αέρα, στη συνέχεια κλειδώθηκε στο σπίτι του και αρνούνταν να παραδοθεί.

Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν μεγάλη, ενώ έξω από το σπίτι του έφτασε και ισχυρή δύναμη της ΟΠΚΕ, της Ασφάλειας Κοζάνης και της ομάδας ΔΙΑΣ, που πρώτη έσπευσε στο σημείο.

Τελικά, γύρω στα μεσάνυχτα, με τα κλειδιά του πατέρα του, ο διοικητής της Ασφάλειας Κοζάνης και ο διοικητής της ΟΠΚΕ και ειδικός διαπραγματευτής), μπήκαν πρώτοι μέσα και βρήκαν τον στρατιωτικό ξαπλωμένο και σε κατάσταση μέθης. Αμέσως ακολούθησαν οι άντρες της ΟΠΚΕ και της Ασφάλειας, με τον δράστη να μην αντιστέκεται καθόλου και να συλλαμβάνεται, για να οδηγηθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης.

Να σημειωθεί πως αμέσως μετά τη σύλληψη ένοικος της ίδιας πολυκατοικίας ενημέρωσε τον αστυνομικό διευθυντή Κοζάνης, πως αρχικά ο στρατιωτικός σημάδευε την ίδια, η οποία έμπαινε στο αυτοκίνητό της, και στη συνέχεια πυροβόλησε στον αέρα.

Το όπλο του δράστη μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Κοζάνης, ενώ δεν έχει ακόμη διαπιστωθεί εάν πυροβόλησε με άσφαιρα σκάγια ή όχι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top