Εθισμένη στα...πατατάκια!

Τρώει πατατάκια επί 10 χρόνια

Εθισμένη στα...πατατάκια!

Η 30χρονη Ντέμπι Τέιλορ, δεν τρώει τίποτα άλλο εκτός από..πατατάκια τα τελευταία δέκα χρόνια! Η Ντέμπι, είτε πάει διακοπές είτε σε ένα εστιατόριο, κουβαλάει ολόκληρες σακούλες με πατατάκια τα οποία έχουν διάφορες..γεύσεις!


«Ξέρω ότι μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά εμένα με βοηθάει», δηλώνει η Ντέμπι που δουλεύει ως καμαριέρα σε ξενοδοχείο. Αν και η οικογένεια της προσπάθησε να την βοηθήσει να κόψει την κακιά αυτή συνήθεια η Ντέμπι δηλώνει εθισμένη: «Όποτε προσπαθώ να φάω κάτι άλλο, απλά δεν μπορώ να το φάω. Αλλά ακόμα και αν το φάω, αρωσταίνω γιατί το σώμα μου δεν το δέχεται».


Η Ντέμπι που έχει ένα γιό, όποτε πηγαίνει στο σούπερ-μάρκετ έρχεται αντιμέτωπη με την έκπληξη των υπαλλήλων στα ταμεία αφού: « Οι άνθρωποι μας κοιτάζουν και γελάνε όταν βάζω τόσο πολλές σακούλες πατατάκια στο καρότσι μου. Καμιά φορά προσθέτω μερικά γλυκά και Κόκα-Κόλα για το γιό μου, και οι ταμίες με ρωτάνε αν στο σπίτι έχουμε πάρτι».


Όσο για το αν σκέφτεται να κόψει τα πατατάκια; «Δεν βλάπτω κανέναν και η καρδιά μου δεν σταμάτησε ακόμα να χτυπάει, έτσι, μέχρι να πάθω κάποιο σοβαρό πρόβλημα μα την υγεία μου θα τρώω με μεγάλη ευχαρίστηση τα αγαπημένα μου πατατάκια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top