Μωρό-πελαργός με..παντοφλάκια

Τον βοηθούν να περπατήσει

Μωρό-πελαργός με..παντοφλάκια

Ένας πελαργο-μικρούλης, ύψους μόλις μίας ίντσας, γεννήθηκε με δυσμορφία εξαιτίας της οποίας δεν αναπτύχθηκαν σωστά τα άκρα του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να «σταθεί σωστά στο ύψος του». Οι υπεύθυνοι του πάρκου, φοβούμενοι πως η μητέρα του νεογέννητου πελαργού δεν θα μπορέσει ‘η δεν θα θελήσει να τον φροντίσει, του φόρεσαν..μικροσκοπικά παντοφλάκια!


Ο νεογέννητος πελαργός, θα απολαμβάνει την προσοχή του προσωπικού μέχρι τον Αύγουστο, όποτε και θα συναντήσει τους άλλους πελαργούς του πάρκου όταν πλέον θα έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα του.


Ο DavidWoolcock, από το πάρκο δήλωσε: « Τις πρώτες μέρες του βάζαμε επιδέσμους ώστε τα ποδαράκια του που δεν έχουν αναπτυχθεί σωστά, να ισιώσουν. Και έτσι έγινε. Τώρα, είναι σε πολύ καλή κατάσταση, ως τόσο δεν είναι σε κοινή θέα, παρότι κάθε τόσο βγαίνει τη βόλτα του, για να περπατήσει».


Ο πελαργο-μικρούλης, αναμένεται να ψηλώσει μέσα στους επόμενους λίγους μήνες, φτάνοντας το ύψος των 4 ιντσών , ενώ θα απολαμβάνει μια πλούσια σε πρωτεϊνες δίαιτα που θα περιλαμβάνει «λαχταριστά σκουλήκια».


Σύμφωνα με τον Woolcock, η μητέρα του πελαργού δεν έκανε και τόσο καλή δουλειά συο παρελθόν με τα αυγά της με αποτέλεσμα να μην εκκολαφτεί κανένα. Έτσι, όταν ξαναγέννησε το προσωπικό του πάρκου αποφάσισε να απομακρύνει τα αυγά απ΄ τη φωλιά της και να τα περιποιηθεί προσωπικά.


«Είμαστε πανευτυχείς που ένα αυγό κατάφερε να εκκολαφτεί. Έτσι, είμαστε « fulltime» μαμάδες για το μικρούλη, τον οποίο ταΐζουμε ανά δυο ώρες και στον οποίο δίνουμε όλη μας την αγάπη και τη φροντίδα» είπε ο ίδιος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top