Είδε τον Ιησού σε..χωράφι!

Μέσω του Google Earth

Ο26χρονος Ζακ ΈΒανς ισχυρίζεται πως αναγνώρισε την μορφή του Χριστού σε έκταση με χωράφια καθώς έψαχνε προορισμό για διακοπές μέσω του Google Earth.


Η εικόνα του γενειοφόρου Ιησού καθρεφτίζεται ξεκάθαρα στις δορυφορικές εικόνες από τη φάρμα Puspokladany, στην Ουγγαρία.


Ο Ζακ, ο οποίος είναι υπάλληλος πωλήσεων είπε: « Δεν είμαι θρησκευόμενο άτομο και δεν ψάχνω παντού για εικόνες της Παναγίας ή του Ιησού παντού, αλλά αυτό είναι τόσο προφανές!»


Πάντως, δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι κατά καιρούς έχουν δει το πρόσωπο του Ιησού. Την προηγούμενη εβδομάδα η 38χρονη νοσοκόμα Άλεξ Κότον ανέφερε πως εντόπισε την μορφή του Χριστού σε σωλήνα αποχέτευσης ενώ ο 22χρονος Τόμπι Έλς είπε πως την είδε στο τηγάνι του που έ��ιασε φωτιά.


Παρόμοιες εικόνες έχουν βρεθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες όταν κάποιος υποστήριξε ότι είδε τον Ιησού σε σίδερο, ενώ στη Σκωτία ένας άντρας ανέφερε ότι η μορφή του Ιησού ήταν ξεκάθαρα σχηματισμένη πάνω σε πόρτα τουαλέτας σε κατάστημα οικιακών ειδών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top