Αντί για ταξίδι του μέλιτος πέρασαν …Γολγοθά!

Τα μέρη που επισκέφτηκαν επλήγησαν από φυσικές καταστροφές!

Αντί για ταξίδι του μέλιτος πέρασαν …Γολγοθά!
Τι είχαν άραγε φανταστεί, Ο Στέφαν Σβάνστρομ από τη Στοκχόλμη και η σύζυγό του Έρικα, όταν σχεδίαζαν το ταξίδι του μέλιτος;

Σίγουρα δεν είχαν προβλέψει τις φυσικές καταστροφές που χτύπησαν τις περιοχές τις οποίες επισκέφτηκαν.

Το ταξίδι τους ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Το αγαπημένο ζευγάρι μαζί με το παιδί τους, αφού πήραν τις βαλίτσες του και αποχαιρέτησαν φίλους και συγγενείς έφυγαν για τις αξ��χαστες διακοπές τους, οι οποίες θα διαρκούσαν 4 μήνες.

Κάποιος όμως φαίνεται ότι τους μάτιασε, καθώς στον Μόναχο, που ήταν και ο πρώτος σταθμός, αντιμετώπισαν μια από τις χειρότερες χιονοθύελλες. Αυτό σημαίνει ότι έμειναν αρκετές ώρες στο αεροδρόμιο και ταλαιπωρήθηκαν οι ίδιοι αλλά και το παιδί τους.

Αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ, είπαν ότι δεν θα αφήσουν να τους χαλάσει τίποτα αυτό το ταξίδι. Πάλι όμως λογάριασαν χωρίς τον «ξενοδόχο». Η συνέχεια ήταν δυσκολότερη, πήγαν στην Αυστραλία και έζησαν έναν κυκλώνα στο Κερνς, πλημμύρες στο Μπρισμπέιν και φωτιές στο Περθ.

Το ταλαιπωρημένο ζευγάρι έφυγε από την Αυστραλία και ταξίδεψε στην Νέα Ζηλανδία, όπου έγινε ο σεισμός 6,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Και δεν ξέρω αν μπορείτε να φανταστείτε ποιο ήταν το τελευταίο τους ταξίδι! Όχι είναι ζωντανοί οι άνθρωποι, αλλά έκαναν το λάθος να πάνε στο Τόκιο, όπου φυσικά σημειώθηκε ο μεγαλύτερος σεισμός για τα χρονικά της Ιαπωνίας.

Εμείς τους ευχόμαστε από εδώ και στο εξής να ζήσουν οικογενειακές στιγμές στο σπίτι τους!



Πηγή: on air24.gr Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top