Άνδρας θέλησε να πετάξει πάνω από τη Μάγχη με ιπτάμενο πατίνι αλλα έπεσε

Ανασύρθηκε από τα σωστικά συνεργεία

Ένα ιπτάμενο πατίνι σχεδίασε ένας γάλος εφευρέτης σε μία προσπάθειά του να διασχίσει τη Μάγχη. Ο Ζαπάτα φόρεσε ειδικά παπούτσια, και προσπάθησε να πραγματοποιήσει το δύσκολο εγχείρημά του. 

Στόχος του Ζαπάτα ήταν να πετάξει πάνω από τον πορθμό που χωρίζει την ηπειρωτική Ευρώπη από την Μεγάλη Βρετανία. Ο γάλος εφευρέτης ξεκίνησε από την Σανγκάτ όμως έπεσε στο σημείο όπου θα εφοδιάζονταν με κηροζίνη. 

Ευτυχώς όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ανασύρθηκε από τα σωστικά συνεργεία έχοντας τις αισθήσεις του. Η γαλική Le Figaro χαρακτήρισε την προσπάθειά του αποτυχημένη. 

Ο Ζαπάτα αρχικά κατασκεύασε ένα πατίνι που πετάει πάνω από το νερό όμως μετά εξέλιξε την κατασκευή του, φτιάχνοντας ένα τζετ-τροφοδοτούμενο hoverboard.

 

Με το ιπτάμενο πατίνι μπορεί κάποιος να ανέβει μέχρι τρία χιλιόμετρα  σε ύψος και να αναπτύξει ταχύτητα έως και 190 χλμ. την ώρα. Το ιπτάμενο πατίνι τίθεται προς ενοικίαση ενώ απαραίτητα στον εξοπλισμό είναι και τα παπούτσια. Αυτό που δε πρέπει να κάποιος να ξεχάσει αν θέλει να χρησιμοποιήσει το εκσυγχρονισμένο πατίνι είναι τα καύσιμα. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top