Koμμώτρια κολλημένη με το junk food έχασε 31 κιλά και έγινε μοντέλο

Ζύγιζε 100 κιλά και φοβόταν να βγει από το σπίτι

Η Clairine Potter ήταν εθισμένη στο junk food με αποτέλεσμα να ζυγίζει σχεδόν 100 κιλά. Το βάρος της ήταν τόσο πολύ που φοβόταν να βγει από το σπίτι, ενώ δυσκολευόταν να κάνει ακόμα και την δουλειά της.

Έτσι αναγκάστηκε να μεταφέρει το κομμωτήριο που διατηρούσε στο σπίτι της, ώστε να μπορεί να εργαστεί με μεγαλύτερη ευκολία και άνεση.

Η 35χρονη γυναίκα και μάνα δύο παιδιών ήταν τόσο «κολλημένη» με το junk food, που κατανάλωνε σε καθημερινή βάση «γρήγορα» γεύματα, cheeseburgers και παχυντικά φαγητά.

Όταν είδε πως δεν πάει άλλο, αποφάσισε να κάνει κάτι για τη ζωή της και να αλλάξει τρόπο διατροφής. Με δίαιτα και πολλή γυμναστική, η Clairine κατάφερε να χάσει 31 κιλά και να γίνει… μοντέλο!

Η μεταμόρφωσή της ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2016 και μέσα σε ένα εξάμηνο είχε καταφέρει να «πετάξει» το 1/3 του βάρους της.

Μάλιστα αγάπησε τόσο τη γυμναστική που έγινε… full time personal trainer για να βοηθήσει κι άλλους με το ίδιο πρόβλημα, ενώ χόμπι της είναι να σκαρφαλώνει σε βουνά και να μαγειρεύει υγιεινά γεύματα.

«Για μένα όλα ήταν θέμα του να αγαπήσω τον εαυτό μου και να επανασυνδεθώ με το σώμα μου», καταλήγει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top