Εντυπωσιακή επιχείρηση διάσωσης αλόγου

Και άλλα τετράποδα που κατάφεραν να γλιτώσουν

Εντυπωσιακές διασώσεις τετράποδων ζώων είδαν το φως της δημοσιότητας.

Βρετανία: Επιχείρηση διάσωσης αλόγου 

Ένα άλογο είχε εγκλωβιστεί σε μια παραλία που είχε μετατραπεί σε κινούμενη λάσπη . Η κινητοποίηση των αρχών ήταν μεγάλη. Οι διασώστες  προσπαθούσαν επί δύο ολόκληρες ώρες να τραβήξουν το άλογο σε στέρεο έδαφος χωρίς να το τραυματίσουν. 

Τελικά τα κατάφεραν βάζοντας τέλος στην περιπέτεια του ζώου και στην αγωνία του ιδιοκτήτη του. 

Όρεγκτον: Πυροσβέστης σώζει γάτα που έπεσε σε ορμητικά νερά

Στο Όρεγκον τι χειρότερο από το να πέσει η γάτα στο νερό.. κι αυτό γιατί η πόλη Σάλεμ στο Όρεγκτον έχει πλημμυρίσει από τις καταρρακτώδεις βροχές.  Η πόλη Σάλεμ  στο Όρεγκον των Ηνωμένων Πολιτειών έχει πλημμυρίσει από τις καταρρακτώδεις βροχές. Μια γάτα που έχει ανέβει σ' να κλαδί για να γλιτώσει, πέφτει ξαφνικά στο νερό. 

Ένας  πυροσβέστης που την βλέπει να παλεύει μέσα στα ορμητικά νερά σπεύδει να την πάρει στα χέρια του και να την τραβήξει έξω. Η τρομαγμένη γάτα όμως προσπαθεί να ξεφύγει και πέφτει στο νερό πριν προλάβει να την βάλει στη βάρκα. τελικά  όμως καταφέρνει να την πιάσει και να την σώσει από το μαρτύριο του νερού.

Κολοράντο: Επιχείρηση διάσωσης ελαφιού

Ο χειμώνας Κολοράντο τα χιόνια πυκνά και οι εγκλωβισμοί ειδικά στα τετράποδα δεν λείπουν. 

Δύο γενναίοι πυροσβέστες έδωσαν μάχη για να σώσουν ένα ελάφι που είχε εγκλωβιστεί στα νερά μιας παγωμένης λίμνης. Το τετράποδο σε απόγνωση μάταια προσπαθούσε να βγει έξω, έτσι "επιστρατεύτηκαν" οι πυροσβέστες που με πολύ προσπάθεια, επιμονή και δεξιότητα κατάφεραν να δώσουν τέλος στην περιπέτειά του. Έσπασαν τον πάγο γύρω από το ελαφάκι και με προσοχή το απελευθέρωσαν.

Δείτε ολόκληρο το μεσημβρινό δελτίο εδώ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top