Aσκήσεις ισορροπίας

Πατάνε ο ένας στο κεφάλι του άλλου

Αν κάποιος θέλει να μας πει ότι ξέρει ισορροπία νομίζω πως θα ξεχάσει αυτά που ήξερε αν δει το παραπάνω βίντεο. Πατάνε ο ένας στο κεφάλι του άλλου και μετά ο τελευταίος κάθεται μπροστά για να συνεχιστεί η επίδειξη ισορροπίας.

Έκλεψαν 1.000 εσώρουχα

Eκατοντάδες εσώρουχα της Βικτώρια Σικρετ έκλεψαν δύο γυναίκες από κατάστημα στο Οχάιο

Οι δύο γυναίκες κατάφεραν να αρπάξουν περισσότερα από 1.000 εσώρουχα. Μπήκαν μέσα ως πελάτισσες και ξαφνικά, χωρίς να γίνουν αντιληπτές, άρχισαν να ανοίγουν τα συρτάρια και να χώνουν μέσα σε τσάντες όσο περισσότερα δαντελωτά εσώρουχα μπορούσαν.

Αμέσως μετά αποχώρησαν «κυρίες», με την αστυνομία πλέον να προσπαθεί από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας να τις εντοπίσει. Η όλη «επιχείρηση» των γυναικών δεν κράτησε παρά ελάχιστα λεπτά. Στο βίντεο φαίνονται να αρπάζουν εσώρουχα από τα συρτάρια και τους πάγκους του καταστήματος, και με γρήγορες κινήσεις να τα στοιβάζουν μέσα στις τσάντες τους. Υπολογίζεται ότι έκλεψαν εσώρουχα αξίας 5.700 δολαρίων, ενώ η αστυνομία προσπαθεί, αναρτώντας το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας στο facebook, να τις εντοπίσει.
 

Έφαγαν τον κρατούμενο στο κεφάλι

Ένας κρατούμενος στις φυλακές Jackson County  στις ΗΠΑ έπεσε κυριολεκτικά στα κεφάλια των δεσμοφυλάκων. 

Στην προσπάθεια του να δραπετεύσει, ο κρατούμενος μπήκε στο αεραγωγό και πήρε το δρόμο που νόμιζε ότι θα τον οδηγήσει στην ελευθερία. Ξαφνικά σπάει η οροφή και πέφτει στα κεφάλια της Ασφάλειας των Φυλακών.

 Αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις εντολές που του έδωσαν και αναγκάστηκαν να τον ακινητοποιήσουν χρησιμοποιώντας τα όπλα τους με το αναισθητικό.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top