ΗΠΑ: Viral ο "παγωμένος δίσκος" του Μέην

Έχει σχηματιστεί από τα ρεύματα στον ποταμό Πρεσάμπ-σκοτ

Viral έχει γίνει ο γιγαντιαίος δίσκος από πάγο που έχει σχηματιστεί από τα ρεύματα στον ποταμό Πρεσάμπ-σκοτ στο Μέην.. Εκατοντάδες άνθρωποι σπεύδουν να δουν τον παράξενο παγωμένο κύκλο, που περιστρέφεται αργά και μεγαλώνει συνεχώς. Έχει ξεπεράσει τα 91 μέτρα διάμετρο. 

ΤΟΥΡΚΙΑ: ΣΦΟΔΡΟΣ ΧΙΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ

Η χιονοθύελλα εμποδίζει το ελικόπτερο του τουρκικού στρατού να πλησιάζει τους 4 ανθρώπους που παγιδεύτηκαν σε βουνό στην Κιουτάγια της δυτικής Τουρκίας..

Μετά από δύσκολη προσπάθεια, οι διασώστες κατάφεραν να ανασύρουν σώους τους εγκλωβισμένους..

Βαρύς χιονιάς στην ανατολική Τουρκία, με το χιόνι να φτάνει στα 2 μέτρα. Η περιοχή της Καρλιόβα απομονώθηκε. Σπίτια θάφτηκαν κάτω από ένα παγωμένο λευκό πάπλωμα. Σχολεία έκλεισαν. Τα εκχιονιστικά δουλεύουν πυρετωδώς για να ανοίξουν τους δρόμους

ΡΩΣΙΑ: ΤΟΝΟΙ ΧΙΟΝΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ

7000 εκχιονιστικά οχήματα δουλεύουν νυχθημερόν και στη Μόσχα. Τουλάχιστο 30 εκατοστά το χιόνι αλλά το σύστημα απομάκρυνσης των λευκών όγκων και του πάγου από δρόμους και στέγες, δουλεύει ρολόι..

Οι εργαζόμενοι των συνεργείων ανεβαίνουν σε επικίνδυνα σημεία για να σπάσουν μυτερούς σταλακτίτες και να ρίξουν στο δρόμο κομμάτια χιονιού που απειλούν πεζούς και αυτοκίνητα. Το χιόνι που συλλέγουν λιώνει στις 35 μονάδες τήξης της ρωσικής πρωτεύουσας.

ΗΠΑ: ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ ΕΚΛΕΙΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟ ΣΤΗ ΓΙΟΥΤΑ

Τεράστιος όγκος χιονιού βάθους 9 μέτρων κάλυψε ολόκληρο αυτοκινητόδρομο στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών. Πάνω από 36 μέτρα ασφάλτου θάφτηκαν από την χιονοστιβάδα. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν περνούσαν απο κει οχήματα...

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top