Εντυπωσιακό το Βόρειο Σέλας λόγω ηλιακής καταιγίδας

Ασυνείδητοι ληστές στις ΗΠΑ

ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ

Μια τρύπα στην κορώνα του ήλιου προκάλεσε μια ηλιακή καταιγίδα που πέρασε από τη Γη. Αυτή είναι και η αιτία που πολλοί τυχεροί είδαν χθες βράδυ ή θα δουν σήμερα, ίσως και αύριο, το Βόρειο Σέλλας από τη βεράντα του σπιτιού τους. Εμείς όμως στην Ελλάδα δε θα το δούμε.

Οι τυχεροί που είδαν ή θα δουν στον ουρανό το εντυπωσιακό αυτό αστρονομικό φαινόμενο είναι οι κάτοικοι στα βόρεια του Ηνωμένου Βασιλείου, όπως επίσης της Βόρειας Αμερικής, κυρίως εκείνοι που μένουν στην Αλάσκα και τον Καναδά.  

ΛΗΣΤΕΙΑ ΗΠΑ

Στις ΗΠΑ σημειώθηκε μία συγκλονιστική ληστεία σε κατάστημα ψιλικών στην Ουάσινγκτον. Δύο έφηβοι αγνόησαν τον υπάλληλο του καταστήματος που λιποθύμησε μπροστά στα μάτια τους και βρήκαν ευκαιρία να αδειάσουν το ταμείο.

Το περιστατικό συνέβη στο Όμπουρν κι έγινε ως εξής: Ο ταμίας του καταστήματος ζήτησε αρχικά να πληρωθεί για δύο προϊόντα που είχαν πάρει οι νεαροί. Όταν του έδωσαν μόλις ένα δολλάριο, βγήκε από τον πάγκο για να τους αντιμετωπίσει. Επιστρέφοντας προς το ταμείο, κατέρρευσε.

Έπαθε έμφραγμα, δίνοντας την ευκαιρία στους δράστες να συνεχίσουν απτόητοι και να αδειάσουν το ταμείο. Οι νεαροί απέσπασαν μόλις 178 δολλάρια, ενώ ο υπάλληλος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων εδώ.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top