Σκούτερ λαμπάδιασε την ώρα που φόρτιζε

Δείτε και άλλες περίεργες ειδήσεις από τον κόσμο

Ο άντρας πέφτει ξαφνικά στο δρόμο. Κάποιος τον έσπρωξε στα καλά καθούμενα.. Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν προλαβαίνει καν να πατήσει φρένο.. Το θύμα χαροπαλεύει στο νοσοκομείο και οι αρχές στο Βανκούβερ του Καναδά ψάχνουν να βρουν τον δράστη...

Λαμπάδιασε σκούτερ

Το living room του σπιτιού στην Κίνα μοιάζει να εκρήγνυται.. Το ηλεκτρικό σκουτεράκι άρχισε να βγάζει καπνούς ενώ φόρτιζε.. Λίγο μετά τινάχτηκε στον αέρα και μετατράπηκε σε μπάλα φωτιάς.

Ο άντρας στο βίντεο, πήγε να αποσυνδέσει τον φορτιστή αλλά κατάλαβε εγκαίρως τι επρόκειτο να συμβεί... Πήρε το παιδί του κι έτρεξε έξω...

Γαλλία: Διάσημοι ράπερ έπαιξαν ξύλο στο αεροδρόμιο Ορλί 

Άγριο ξύλο έπεσε μπροστά στα μάτια έντρομων πολιτών, στο αεροδρόμιο Ορλί, στο Παρίσι.. Πρωταγωνιστές του καυγά, δύο διάσημοι Γάλλοι ράπερ, που πήγαιναν για συναυλία στη Βαρκελώνη και τελικά βρέθηκαν να ανταλλάσσουν γροθιές..

Προφανώς οι δύο ράπερ είχαν.. διαφορές που δεν μπορούσαν να επιλύσουν πολιτισμένα.. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες. Προκλήθηκαν όμως αρκετές ζημιές που μάλλον θα πληρώσουν οι θερμοκέφαλοι δράστες, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση, μαζί με άλλα 9 άτομα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top