Kινηματογραφική διάσωση ορειβάτη με σινούκ

Ήταν σε χιονισμένο βουνό σε ύψος 3,5 χιλιάδων μέτρων

Ένα σινούκ κατάφερε να σώσει έναν 27χρονο ορειβάτη σε βουνό στο Όρεγκον της Αμερικής κάτω από πολύ επικίνδυνες συνθήκες. 

Ο πιλότος του ελικοπτέρου έκανε μία μανούβρα που χρησιμοποιείται μόνο σε καταστάσεις μάχης στο Αφγανιστάν, όπως είπαν αργότερα οι δυνάμεις διάσωσης, σε ένα χιονισμένο βουνό σε ύψος 3,5 χιλιάδων μέτρων. Μέχρι να καταφθάσει η ομάδα διάσωσης, ο ορειβάτης είχε απελπιστεί τόσο, που όταν τους κάλεσε για βοήθεια, είπε πως σκεφτόταν να δώσει τέλος στη ζωή του. Το ελικόπτερο κατάφερε να ισορροπήσει στο πίσω μέρος του σε αυτή την πολύ επικίνδυνη μανούβρα, ώστε να κατέβουν οι διασώστες και να καταφέρουν να ανεβάσουν τον ορειβάτη στο σινούκ. Τελικά επέζησε και μεταφέρθηκε χωρίς να τραυματιστεί.

Kαι άλλη διάσωση ορειβάτη σε βουνό στην Ουάσινγκτον

Αυτή τη φορά ο ορειβάτης τραυματίστηκε. Έπεσε από ύψος 30 μέτρων ενώ κρεμόταν από το σκοινί αναρρίχησης που τον προστάτευε. Κάλεσε τον αριθμό έκτακτης ανάγκης ενώ ακόμη κρεμόταν στο κενό. Είχε υποστεί αρκετά κατάγματα, αλλά διασώστης κατάφερε να τον προσεγγίσει κρεμασμένος κι εκείνος από ελικόπτερο και να τον μεταφέρουν στη συνέχεια στο πιο κοντινό νοσοκομείο.

Νεογέννητη καμηλοπάρδαλη κάνει τα πρώτα της βήματα

Ένα πολύ γλυκό βίντεο μίας νεογέννητης καμηλοπάρδαλης που προσπαθεί να κάνει τα πρώτα της βήματα κάνει τον γύρο του κόσμου.

Το νεογέννητο ζώο προσπαθεί να ισορροπήσει, αλλά συνεχώς πέφτει. Από το πλευρό της μικρής καμηλοπάρδαλης δε φεύγει η μητέρα της που προσπαθεί να της δώσει δύναμη και κουράγιο, δίνοντάς της φιλιά κάθε τόσο. Συγκεντρώνονται και άλλες δύο μεγάλες καμηλοπαρδάλεις να την υποστηρίξουν και τελικά καταφέρνει να σταθεί στα πόδια της και να κάνει τα πρώτα της βήματα.

Πηγή: Μεσημβρινό Δελτίο Ειδήσεων Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top