Έβαλαν αρκούδα να κάνει κόλπα πριν από ποδοσφαιρικό ματς

Πολική αρκούδα κάνει τα πρώτα της βήματα

Η αναμέτρηση της Άνγκουστ με την Μάσουκ στον Βόρειο Καύκασο για την 27η αγωνιστική θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη, αν μία... αρκούδα δεν έμπαινε στον στίβο του γηπέδου.

Ο  Τιμ, παρουσιάστηκε στον στίβο του γηπέδου της Άνγκουστ από τον θηριοδαμαστή του και μόλις του είπε κάτι στο αυτί εκείνος άρχισε να χειροκροτά ρυθμικά.

«Ήταν σοκαριστικό και απάνθρωπο» δήλωσαν οι φιλοζωικές οργανώσεις καταδικάζοντας την απίστευτη έμπνευση που είχαν στη Ρωσία να βάλουν μία αρκούδα να κάνει κόλπα, πριν από ποδοσφαιρικό ματς.

Συγκινητικές στιγμές με το νεογέννητο γοριλάκι και τη μαμά του

Το νεογέννητο αρσενικό γοριλάκι αντίκρισε τον κόσμο για πρώτη φορά το περασμένο Σαββατοκύριακο στον Εθνικό Κήπο, στην Ουάσιγκτον.

Η μαμά του κρατά το νεογέννητο με προσοχή στα μεγάλα χέρια της. Το φιλά, το αγκαλιάζει, του δίνει χάδια και του προσφέρει την πρώτη αίσθηση ασφάλειας με τη στιβαρή παρουσία της. Είναι μόλις μερικά δευτερόλεπτα μετά τη γέννησή του και το μικρό ζει τις πρώτες του στιγμές στον κόσμο μας.

Πολική  αρκουδίτσα στα πρώτα της βήματα

 

Η μόλις τεσσάρων μηνών πολική αρκούδα εξερευνά το νέο της  περιβάλλον  για πρώτη φορά, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της μητέρας της.

Κοπαδι από Όρκες κοντά σε ακτή

Το εντυπωσιακό βίντεο δείχνει ένα κοπάδι από Όρκες να  κολυμπά στην ακτή του Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια. Είναι μια ασυνήθιστη εικόνα να βρίσκονται τόσο κοντά στην ακτή, γεγονός που δημιουργεί και ένα ιδιαίτερα μαγευτικό θέαμα.

Συγκινεί ο "Σπένσερ"στον μαραθώνιο της Βοστώνης με την αφοσίωση του

Ο Σπένσερ ,ο σκύλος που βλέπεται για τρίτη συνεχόμενη χρονια παρά το κρύο και τη βροχή παραμένει στο ίδιο σημείο και  επευφημεί  τους μαραθονοδρόμους της Βοστόνης.

Πηγή: μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top