Έβρεξε πλάκες χρυσού σε αεροδρόμιο στη Σιβηρία

Πύθωνας ζούσε σε τοίχο

Aντιμέτωποι με ένα πρωτόγνωρο θέαμα ήρθαν όσοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο του Ιρκούτσκ στη Σιβηρία την Πέμπτη, αφού λίγο μετά την απογείωση του μεταγωγικού αεροσκάφους ΑΝΤΟΝΟΒ, άρχισαν να πέφτουν στο διάδρομο ράβδοι χρυσού και αργύρου. Στο έδαφος βρέθηκαν ακόμα και διαμάντια αλλά και ράβδοι πλατίνας.

Η κακή φόρτωση στο αεροσκάφος προκάλεσε μετακίνηση του φορτίου, που άνοιξε την θύρα. Οι πιλότοι του αεροσκάφους αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στο αεροδρόμιο, ενώ η αστυνομία σφράγισε την περιοχή για να μην χαθεί το πολύτιμο φορτίο.

Το φορτίο του αεροσκάφους ξεπερνούσε τους εννέα τόνους και η αξία του τα 350 εκατομμύρια δολάρια.

Υποβρύχιο αναδύεται μέσα από τους πάγους της Αρκτικής

Στο πλαίσιο ασκήσεων του Ναυτικού μπορούμε να δούμε ένα απίστευτο θέαμα, καθώς ένα υποβρύχιο γεννιέται - φαινομενικά τουλάχιστον - μέσα από τους πάγους του Αρκτικού Ωκεανού..

Στην αρχή, βλέπουμε μόνο δύο φουγάρα σαν καμινάδες, ενώ αν παρακολουθήσει κανείς ολόκληρο το βίντεο, αισθάνεται δέος τη στιγμή που ολοκληρώνεται η παρουσίαση του επιβλητικού υποβρυχίου του ναυτικού στρατού, κατά τη διάρκεια άσκησης που πραγματοποιεί στον Αρκτικό Ωκεανό.

15 ποδιών πύθωνας ζούσε μέσα σε τοίχο κατοικίας

Όποιος θεωρεί κακό το πρόβλημα με τις κατσαρίδες σε ένα σπίτι, θα παρηγορηθεί από την επόμενη είδηση που μας έρχεται από την Μπάνγκογκ της Ταϊλάνδης και είναι πως ένας πύθωνας με 15 πόδια ζούσε μέσα σε τοίχο κατοικίας.

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ανακάλυψε πως έχει συγκάτοικο, όταν άκουσε έναν τρομακτικό ήχο μέσα από τον τοίχο. Το φίδι πήγε τελικά στο δικό του σπίτι, μετά από κλήση ειδικού που το έβγαλε από τον τοίχο.

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top