Το είδαμε κι αυτό!Καφέ και εστιατόρια σε σχήμα ... ιγκλού

Τι μεταδίδει από το Παρίσι, η ανταποκρίτρια του Star Μαρία Δεναξά

Μετά το Λονδίνο, τα καφέ, εστιατόρια - Ιγκλού αναμένεται να κάνουν την εμφάνιση τους και στους υπαίθριους χώρους του Παρισιού. Χωρίς να απαιτείται χιόνι, οι διαφανείς κατασκευές σε σχήμα Ιγκλού, παρά τις απαγορευτικές θερμοκρασίες μπορούν να εγκατασταθούν σε εξωτερικούς χώρους.

Στο Λονδίνο το φαινόμενο έχει πάρει απίστευτες διαστάσεις και τα πρωτότυπα στέκια των Βρετανών είναι γεμάτα, με κρατήσεις που φθάνουν έως το τέλος του Γενάρη. Σε κάθε τραπέζι μπορεί να καθίσει μια παρέα εννέα ατόμων. Κάτω από τα τραπέζια έχουν τοποθετηθεί αερόθερμα που ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα. Αν όμως η ζέστη είναι υπερβολική, τότε οι θαμώνες μπορούν να ανοίξουν τα παράθυρα του Ιγκλού.

Το γεύμα μέσα στις πρωτότυπες κατασκευές κοστίζει 45 ευρώ το άτομο.Τα Ιγκλού έκαναν την εμφάνιση τους το 2013. Αρχικά προορίζονταν για ιδιωτική χρήση, σε κήπους και ταράτσες μιας και για το στήσιμο τους απαιτείται λιγότερο από μια ώρα. Σήμερα όμως στην Αγγλία είναι μόδα και μπορεί να τα βρει κανείς ακόμα και στην αμμουδιά κοντά στη θάλασσα, όπου κανείς μπορεί να τα νοικιάσει για μια βραδιά με την προϋπόθεση η κατανάλωση να ξεπερνά τα 200 ευρώ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top