Παράξενη τρέλα!Χιλιάδες ντύνονται σκυλιά και ζουν όπως αυτά!Μπαίνουν σε... κλουβιά

Ξοδεύουν πολλά λεφτά για το χόμπι τους

Παράξενη τρέλα!Χιλιάδες ντύνονται σκυλιά και ζουν όπως αυτά!Μπαίνουν σε... κλουβιά
Πραγματικά ορισμένες φορές αναρωτιόμαστε τι μπορεί να έχουν στο μυαλό τους ορισμένοι άνθρωποι.
usnebasf2.jpg

Η παραπάνω απορία γεννήθηκε όταν διαβάσαμε ότι 10.000 άνδρες Βρετανοί ντύνονται σκύλοι και ζουν κυριολεκτικά τη ζωή τους.

Το εκκεντρικό χόμπι ή αλλιώς αυτή η καθημερινή συνήθεια παρουσιάστηκε στο Channel 4 και οι άνδρες που συμπεριφέρονται έτσι μιλούν για την ιδιαίτερη αδυναμία τους.

Φορούν στολές σκύλων από λάτεξ και συμπεριφέρονται όπως τα τετράποδα κατοικίδια. Ο 28χρονος Kάι, απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης αναφέρει: «Το ��αιχνίδι σαν να είσαι κουτάβι δεν αφορά το σεξ, είναι μια μορφή απόδρασης.» Και ενώ οι άνδρες ντύνονται σαν σκύλοι, οι γυναίκες που εμπλέκονται παίρνουν τη μορφή γάτας και μπαίνουν στο παιχνίδι. «Οι γυναίκες που είναι στο παιχνίδι των κατοικίδιων ζώων είναι συνήθως ντυμένες ως γατάκια καθώς ταυτίζονται περισσότερο με τις γάτες απ’ ο,τι με τα κουτάβια».
usnebasf3.jpg


Σε μια αντίστοιχη μαρτυρία προχώρησε και ο 32χρονος Τομ από το Hertfordshire αποκαλύπτοντας πως χώρισε με την αρραβωνιαστικιά του, επειδή ήθελε να ντύνεται σαν σκύλος δαλματίας. «Εξαφανίζεσαι και αρχίζεις να κυνηγάς παιχνίδια κουταβιών. Ψάχνεις τόσο βαθιά με το κεφάλι και αρπάζεις ο,τι θέλεις» λέει ο ίδιος.

Οι άνδρες ξοδεύουν αρκετά χρήματα γι΄ αυτό το ιδιαίτερο χόμπι τους και για παράδειγμα ο Toμ έχει δώσει πάνω από 4.000 λίρες για τη συνήθειά του τα τελευταία 10 χρόνια.

usnebasf5.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top