Μετέφεραν μισό τόνο παράνομο χαβιάρι μέσα σε… νεκροφόρα!

Το συνολικό βάρος έφτανε τα 500 κιλά

​Για την αστυνομία της πόλης Khabarovsk που βρίσκεται στα ανατολικά της Ρωσίας, ο τυπικός έλεγχος μιας νεκροφόρας έβγαλε... μισό τόνο χαβιάρι το οποίο ήταν κρυμμένο μέσα στο φέρετρο που είχε στο πίσω μέρος της η νεκροφόρα.

Ο οδηγός στην αρχή είπε στους ανθρώπους της Τροχαίας ότι μετέφερε μία νεκρή γυναίκα αλλά μετά από την έρευνα της αστυνομίας βρέθηκε το πολύτιμο φορτίο, το οποίο είχε κρυφτεί έντεχνα μέσα στο φέρετρο, τυλιγμένο μέσα σε μικρά σακουλάκια.

Το συνολικό βάρος του χαβιαριού έφτανε τα 500 κιλά, νούμερο εξωφρενικό για όσους γνωρίζουν την τεράστια αξία που έχει ως προϊόν.

Το παράνομο ψάρεμα του οξύρρυγχου έχει απαγορευθεί στην χώρα καθώς έχουν μειωθεί σημαντικά οι πληθυσμοί του, ιδίως στην Κασπία Θάλασσα όπου γίνεται και η υπεραυλίευσή τους. Παράλληλα η πώληση χαβιαριού απαγορεύεται επίσης εκτός αν πρόκειται από εγκεκριμένη ιχθυοκαλλιέργεια του συγκεκριμένου ψαριού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top