ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 24 διαφορετικά δωμάτια σε μόλις 32 τετραγωνικά!

ΔΕΙΤΕ τις φωτογραφίες

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: 24 διαφορετικά δωμάτια σε μόλις 32 τετραγωνικά!

​Αυτό είναι το διαμέρισμα του αρχιτέκτονα Gary Chang και βρίσκεται σε ένα παλιό κτίριο 40 και πλέον ετών στην ανατολική πλευρά του Χονγκ Κονγκ και καλύπτει μόλις 32 τετραγωνικά μέτρα!

apartement2.jpg
«Πρόκειται για έναν πολύ μικρό χώρο, που δύσκολα μπορεί να φανταστεί κάποιος ότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις μιας άνετης διαμονής», λέει ο ιδιοκτήτης.

apartement5.jpg
Οι σπουδές που έκανε ο Gary στο σχεδιασμό εσωτερικών χώρων και ειδικότερα στην εξοικονόμηση χώρου αλλά και στις διαφορετικές δυνατότητες που υπάρχουν για τη βελτιστοποίηση της κατανομής των λίγων τετραγωνικών, του επέτρεψαν να διαμορφώσει το μικρό διαμέρισμά του όπως ακριβώς επιθυμούσε.

Το μυστικό βρίσκεται στους συρόμενους «πολυχρηστικούς» τοίχους που αναδιπλώνουν κατά περίπτωση, δημιουργώντας κάθε φορά και έναν διαφορετικό χώρο, αλλά και στις κουρτίνες που προσφέρουν ιδιωτικότητα, κρύβοντας διάφορες κατασκευές στους τοίχους.

Στην ουσία υπάρχουν 24 ολόκληρα δωμάτια μόλις σε 32 τετραγωνικά!

apartement10.jpg
Αν για παράδειγμα τραβηχτεί προς τα έξω ο «τοίχος» που φιλοξενεί την τηλεόραση, πίσω θα βρείτε μια ολοκληρωμένη κουζίνα, με πλυντήριο πιάτων και ψυγείο, πλήρη οικοσυσκευή και αναδιπλούμενο τραπέζι φαγητού!
apartement3.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top