Το 13χρονο αγόρι που κοιμάται μ' ένα θηλυκό πύθωνα!

Είναι η συντροφιά του από τα 6 του!

​Μπορεί στην Κίνα να έχουν καλύτερες σχέσεις με τα φίδια απ’ ότι εμείς οι Έλληνες, ωστόσο η είδηση ότι πύθωνας κάνει babysitting σε 13χρονο αγόρι… είναι περίεργη σε παγκόσμιο επίπεδο!!
Ο πατέρας του Azhe Liu βρήκε ένα αυγό έξω από το σπίτι τους, όταν ο γιός του ήταν ακόμη έξι. Μόλις ο θηλυκός πύθωανας γεννήθηκε ανέπτυξε με το αγόρι μια πολύ τρυφερή σχέση… που κατέληξε 7 χρόνια μετά, να τους κάνει να κοιμούνται και μαζί!
python-2.jpg
«Είναι πολύ προσεκτική μαζί μου και ποτέ δεν με συμπιέζει. Αν οι άνθρωποι μπορούσαν να καταλάβουν τα ζώα, εκείνα θα ήταν πολύ πιο φιλικά μαζί τους» δήλωσε ο μικρός Azhe.
python-1.jpg
Ο πύθωνας έχει μήκος 4,5 μ. αλλά ο Azhe Liu δεν φοβόταν από μικρός να πλησιάσει το φίδι, όπως δηλώνει ο πατέρας του, ο οποίος προσθέτει: «Όταν βεβαιωθήκαμε ότι το φίδι δεν θα τον βλάψει και αρχίσαμε να το αφήσει μόνο μαζί του».
python-4.jpg
Μάλιστα, η οικογένεια πλέον χρησιμοποιεί τον πύθωνα ως νταντά, αφού αφήνουν στην προστασία του το γιό τους όταν λείπουν!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top