Μόνιμος κάτοικος... στον πλανήτη Άρη!

Το πρόγραμμα της "Mars One" για κατοίκηση μέχρι τον Απρίλιο του 2013!

​Έχετε κουραστεί από τις μεγαλουπόλεις, το θόρυβο, το νέφος και την κίνηση; Θέλετε μέχρι και να αλλάξετε πλανήτη;;
mars-2.jpg
Τη λύση δίνει η ιδιωτική ολλανδική εταιρία “Mars One”, η οποία ψάχνει υποψηφίους για μόνιμη κατοικία στον κόκκινο πλανήτη και μάλιστα… με στόχο αυτό να γίνει πραγματικότητα μέχρι τον Απρίλιο του 2023!
mars-3.jpg
Με την περικοπή του προϋπολογισμο�� της NASA, τα διαστημικά ταξίδια έχουν ιδιωτικοποιηθεί ή αν θέλετε έχουν γίνει προνόμιο των «εχόντων χρημάτων» που φιλοδοξούν ζωή σε άλλο πλανήτη!
mars-4.jpg
Για εκείνους που θα επιλέξουν να εγκατασταθούν στον Άρη, δε θα υπάρχει καμία επιστροφή, αφού η κατοικία τους στο σκονισμένο πλανήτη θα είναι μόνιμη! Το concept είναι στην «αριανή διαστημική αποικία» να προσέρχονται κάθε δύο χρόνια νέοι κάτοικοι, με αποτέλεσμα να μεγαλώνει η κοινότητα του πλανήτη..
mars-5.jpg
Η “Mars One” σχεδιάζει αρχικά να στείλει πάνω από τέσσερις αστροναύτες σε ένα ταξίδι διάρκειας 7 μηνών και μέχρι το 2033 το πρόγραμμα ευελπιστεί να έχει πάνω από 20 αστροναύτες που ζουν στον Άρη!
mars-6.jpg
Εσείς θα αφήνατε τη Γη σας;
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top