Eπέστρεψες από διακοπές; Ιδέες για να μην πάθεις κατάθλιψη

Κι όμως μπορείς να βάλεις λίγο…καλοκαίρι στη ζωή σου

διακοπές

Επέστρεψες από τα όμορφα νησιά και μία μελαγχολία σε έχει πιάσει; Τώρα μπορείς να τη διώξεις μακριά.

Μην κάθεσαι με τις ώρες στο γραφείο και μόλις τελειώσεις πήγαινε για μπάνιο στην κοντινότερη παραλία, ή σε μια πισίνα. Ακόμη έχει ζέστη.

Έχεις ένα ολόκληρο μήνα για να πηγαίνεις θερινό σινεμά!

Τώρα που γύρισες μαυρισμένη, ξεκούραστη και με σμιλεμένο κορμί από τα μπάνια, πρέπει να νιώθεις πιο όμορφη και κεφάτη από ποτέ. Εκμεταλλεύσου το!

Αυτό σημαίνει ότι το φλερτ τώρα που όλη η παρέα έχει γυρίσει στην πόλη, πρέπει να δίνει και να παίρνει.

Κάτσε και γράψε σε ένα χαρτί τις δραστηριότητες που σου δίνουν πολύ μεγάλη χαρά: χορός, ζωγραφική, μαθήματα ισπανικών, yoga, να ξεκινήσεις τραγούδι, να κάνεις εθελοντισμό… Ξεκίνησε τα τρία ή τέσσερα από αυτά και γέμισε το φθινόπωρο και τον χειμώνα που έρχεται με δημιουργικότητα, γνώση και χαρά για το σώμα και το πνεύμα σου.

Γράψου σε μια πισίνα και συνέχισε τα μπάνια όλο το χρόνο

Άλλαξε λίγο την διακόσμηση, βάψε το σπίτι σου και αγόρασε ένα σούπερ τέλειο φωτιστικό! Όλα αυτά θα σε γεμίσουν χαρά και θα σου φτιάξουν την διάθεση.

Συνέχισε τα Σαββατοκύριακα τις αποδράσεις και τις εξορμήσεις. Προετοίμασε ένα ωραίο ταξίδι για την 28 η Οκτωβρίου. Ένα ταξίδι που δεν μπορείς να κάνεις καλοκαίρι, γιατί έχει πάρα πολύ ζέστη. Η Ιορδανία είναι μια όχι και τόσο ακριβή ιδέα, που κρύβει πολλές εκπλήξεις και μυστικά.

Αυτό το φθινόπωρο πραγματοποίησε κάτι που σε ξεπερνά, αλλά και σε γοητεύει. Κάτι που πιστεύεις ότι δεν μπορείς να κάνεις, αλλά πολύ θα ήθελες να το κάνεις. Για παράδειγμα να γραφτείς σε μια δραματική σχολή, να ξεκινήσεις μουσική, να ξεκινήσεις μια δουλειά όπως την φαντάζεσαι, ή να μετακομίσεις σε άλλο καλύτερο σπίτι (λέμε τώρα…) Ποτέ δεν ξέρεις πού μπορεί να σε βγάλει το όνειρό σου…

Επένδυσε στην υγεία και στην εμφάνισή σου. Κάνε την λεύκανη δοντιών, ή την αποτρίχωση λέϊζερ που πάντα ήθελες.

Αγόρασε ένα σούπερ ζευγάρι μπότες που κάθε φορά που θα το φοράς, θα σου φτιάχνει την διάθεση!

Γράψε σε ένα χαρτί τα ονόματα των φίλων που θέλεις να δεις γιατί τους αγαπάς, γιατί σε κάνουν και γελάς, ή γιατί τους θαυμάζεις και ξεκίνα να τους παίρνεις όλους τηλέφωνο. Θα γεμίσεις όλο τον μήνα με ραντεβού και συναντήσεις με υπέροχα πλάσματα!

Συντάκτης: Νανά Χατζή
Πηγή: allyou.gr
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top