Cool events στο σπίτι σου με online streaming

Ανακάλυψε φεστιβάλ και workshops για να νικήσεις τη μοναξιά

live streaming events

Μπορεί τα πάντα να έχουν «παγώσει» και η κοινωνική αποστασιοποίηση να είναι επιβεβλημένη λόγω κορωνοϊού, ευτυχώς όμως υπάρχει ακόμα το Ίντερνετ.

Μέσω διαδικτύου μπορείς να ανακαλύψεις μία πληθώρα events σε online streaming για να νικήσεις τη μοναξιά και τη βαρεμάρα του σπιτιού.

Εικονικό ταξίδι στο Λονδίνο - Επισκέψου όλα τα Μουσεία

Σήμερα θα «ταξιδέψουμε» νοητά ως το Λονδίνο, όπου πολλοί καλλιτέχνες, performers και experts, βάζουν τα δυνατά τους για να σε διασκεδάσουν/ενημερώσουν όπου κι αν βρίσκεσαι.

Επίσης αυτά τα events λειτουργούν υποστηρικτικά και για τον καλλιτεχνικό κόσμο που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από το «λουκέτα» σε θέατρα, συναυλιακούς χώρους κ.τ.λ.

Δες μερικά από τα events στο Λονδίνο που μπορείς να παρακολουθήσεις online

«Goodnight with Dolly» 

Η Dolly Parton -ναι η γνωστή- σε έναν διαφορετικό ρόλο, αφού από σήμερα έως και τις 30 Απριλίου, θα διαβάζει παιδικά βιβλία. Και επειδή υπάρχει μία διαφορά ώρας, όσοι θέλετε να την παρακολουθήσετε εκ των υστέρων, θα είναι διαθέσιμα στους λογαριασμούς της στα social media, αλλά και στη βιβλιοθήκη της «Imagination» του YouTube.

Viral Film Festival στο Instagram

Τι θα έλεγες να παρακολουθούσες ταινίες σαν να είσαι στο σινεμά; Μόνο που αντί για τη σκοτεινή αίθουσα θα είσαι στο σπίτι σου με τις πιτζάμες και θα βλέπεις την αγαπημένη σου ταινία μέσω Instagram;

Το Viral Film Festival που διοργανώνει το event επιλέγει την ταινία, σου λένε ποιο είναι το καλύτερο μέρος για να την δεις και μόλις τελειώσει ακολουθεί «μαζική» συνάντηση στο Instagram για το απαραίτητο feedback και τις συζητήσεις/σχόλια πάνω στην εκάστοτε ταινία. Το πρόγραμμα κάθε εβδομάδας ανακοινώνεται στο Instagram του Viral Film Festival.

Το event είναι προγραμματισμένο να διαρκέσει έως τις 30 Μαΐου.

 

Tutorial για να μάθεις να φτιάχνεις ψωμί μέσω Instagram

Έχεις άπλετο χρόνο σπίτι και θες να δοκιμάσεις το ταλέντο σου στο ζύμωμα και ψήσιμο ψωμιού;
Η σχολή «Bread Ahead» που έχει και το δικό της κατάστημα στην αγορά του Borough ανακοίνωσε free tutorials στη σελίδα της στο Instagram για όλους όσοι θέλουν να… λερώσουν τα χέρια τους στην κουζίνα.

 

Μαγειρική στο σπίτι όπως το κάνει το εστιατόριο «Athenian»

Όπως όλα τα εστιατόρια του Λονδίνου, έτσι και το Athenian έχει κλείσει τις πόρτες του λόγω κορωνοϊού. Ωστόσο ο συνιδρυτής του, Tim Vasilakis , αποφάσισε να αρχίσει την παράδοση online μαθημάτων μέσω Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This Saturday! Efthymios is back with his amazing Tzatziki recipe for another Athenian Live Cooking Class. This one is super simple and perfect for you all to improve your dip game, Greek flavours for everyone! Swipe right for the ingredients you will need to cook along.🤗🇬🇷 We hope you have a great week, as best you can. Keep up the good vibes.🙏🏽 - - #IamAnAthenian #veggierecipes #homecooking #lockdown #instacooking #veganrecipes #veggies #instarecipe #streetfood #instagood #veggierecipes #fetacheese #veggie #feta #tastyfood #delicious #eatingin #foodpic #foodpics #healthyrecipes #greekcooking #foodgasm #greekfood #cypriotfood #simplerecipes #londonfood #bristolfood #ukcooking #cookingvideo #tzatziki

A post shared by The Athenian (@theathenianuk) on

Free παραστάσεις μπαλέτου από το Royal Opera House 

Η Βασιλική Όπερα του Λονδίνου, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας #OurHouseToYourHouse δηλαδή «το σπίτι μας στο σπίτι σου» σε ελεύθερη μετάφραση, μεταδίδει σε live streaming κάθε Παρασκευή στις 7 το απόγευμα (τοπική ώρα), δηλαδή 17:00 ώρα Ελλάδος, free παραστάσεις μπαλέτου. Το event θα διαρκέσει ένα μήνα.

Αυτό είναι το πρόγραμμα:

3 Απριλίου – ‘Acis and Galatea’ 

10 Απριλίου – ‘Così fan tutte’ 

17 Απριλίου – ‘The Metamorphosis’ 

24 Απριλίου– ‘Gloriana’ 

1η Μαϊου – ‘The Winter’s Tale’

 

Μουσική από τη Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου

Αν θες να ακούσεις συναυλίες online, τότε δεν έχεις παρά να συντονιστείς στη Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου, η οποία παρουσιάζει το πρόγραμμά της κάθε Πέμπτη και Κυριακή, μέσω του καναλιού της LSO στο YouTube.
 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top