Μένουμε σπίτι και ψυχαγωγούμαστε διαδικτυακά

Θεατρικές παραστάσεις, μιούζικαλ και συναυλίες

μουσική

Μετά την απόφαση του υπουργείου Υγείας να κλείσει όλα τα θέατρα και τις µουσικές σκηνές της χώρας λόγω του κορωνοϊού, αρκετοί είναι οι άνθρωποι της τέχνης που πήραν την πρωτοβουλία να ανεβάσουν ελεύθερα στο διαδίκτυο τις δουλειές τους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον κόσµο να βρει νέους τρόπους διασκέδασης.

Μένουμε σπίτι και πηγαίνουμε θέατρο από τον καναπέ μας

Η ζωντανή µετάδοση δίνει µια ιδιαίτερη και µοναδική αίσθηση συµµετοχής, αφού και ο καλλιτέχνης µπορεί να απευθυνθεί στον κόσµο που παρακολουθεί στο σπίτι του και έτσι να συµβεί µια εξαιρετικής ποιότητας επικοινωνία, που µάλιστα µπορεί να είναι και αµφίδροµη, αν έχει προβλεφθεί να µπορεί ο θεατής να στείλει και µήνυµα στον καλλιτέχνη, κάτι που είναι πολύ εύκολο.

Κορωνοϊός: Ποια μουσεία μπορούμε να επισκεφθούμε διαδικτυακά

Είναι αρκετά ελπιδοφόρο ότι ο κόσµος του πολιτισµού, που υπέστη το µεγαλύτερο πλήγµα, κινητοποιήθηκε άµεσα σε αυτή τη δύσκολη και στενάχωρη περίοδο που ζούµε. Έτσι, σας παραθέτουμε παρακάτω μία λίστα από διαθέσιμες επιλογές από μιούζικαλ, θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες που αφορούν στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία σας: 

Η διασκέδαση φαίνεται ότι βρίσκει ξανά τη θέση της στη ζωή των ανθρώπων, που λόγω του κορωνοϊού έχουν κλειστεί στα σπίτια τους και δεν µπορούν να κυκλοφορήσουν πλέον έξω.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top