«Όταν φεύγει μία γυναίκα, φταίει… ο άντρας»

Τί δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης για τους δύο γάμους του...

Έχει στο ενεργητικό του δύο γάμους και έναν γιο από την πρώτη του γυναίκα. Δεν θα έλεγε όχι σε τρίτο στεφάνι, ωστόσο διαφωνεί με αυτά που ακούγονται κατά καιρούς για τις γυναίκες. Ο Παύλος Χαϊκάλης στηρίζει το γυναικείο φύλο και δηλώνει πώς όταν μία γυναίκα φεύγει από μία σχέση, υπαίτιος εξολοκλήρου είναι ο άντρας.

«Πιστεύω πως η γυναίκα έχει τις ίδιες σεξουαλικές ανάγκες που έχει και ένας άντρας. Η μόνη διαφορά είναι φυσικά στην ανατομία και τον τρόπο που εκφράζεται ο ερωτισμός. Όμως, όταν μία γυναίκα φεύγει από μία σχέση, φταίει 150% ο άντρας. Είμαι απόλυτος σε αυτό, γιατί η γυναίκα μπαίνει πολύ στέρεα σε μία σχέση και για να φύγει, σημαίνει πως ο άντρας της αφήνει κενά. Δεν είναι πόρνη η γυναίκα όταν φεύγει. Υπαίτιος είναι ο άντρας. Και είναι παρεξήγηση πως η γυναίκα θέλει κυρίως τα λεφτά. Θέλει τον άντρα της κοντά στην ψυχή της, στα προβλήματά της. Το έχω ψάξει σε πάρα πολλές σχέσεις μου».

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ Weekly, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως εξαιτίας του ότι έχασε τον πατέρα του σε πολύ μικρή ηλικία, ήταν αναγκασμένος να δουλεύει από πολύ μικρός. Έχει κάνει διάφορες δουλειές. Μέχρι την στιγμή που είδε πως το γέλιο που προσέφερε στους φίλους του με τα αστεία του, θα μπορούσε να κάνει επάγγελμα.

Φέτος πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί την παράσταση Ένα ��ότσαλο στην λίμνη. Πώς αισθάνεται γι’ αυτό; «Είναι κάτι που είναι και καλό και κακό: Δεν μπορείς να δεις τον εαυτό σου πώς παίζει, όπως ένα τρίτο μάτι θα σου έλεγε. Όμως πάντα υπάρχει κάποιος να σου το πεί. Το μεγάλο μυστικό είναι να ξέρεις να ακούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top