Ο Κούγιας μιλά για τον γάμο με τη Βατίδου: «Δεν ήθελα να πηγαίνω σπίτι»

«Δε θα ήθελα ποτέ να πω για ποιο λόγο χωρίσαμε και τι συνέβη»

Ο Αλέξης Κούγιας σε μία συνέντευξη – εξομολόγηση μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιο του με την Εύη Βατίδου, μετά και από την απόκτηση δύο παιδιών.

Ο γνωστός ποινικολόγος δε θέλησε να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις και όταν ένιωσε αμήχανα σταμάτησε την κουβέντα, με τον Γιώργο Λιάγκα να πηγαίνει την συζήτηση στον γιο και την κόρη τους.

Ο Αλέξης Κούγιας πήγε καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό και είπε: «Ποτέ δεν αναζήτησα στη ζωή μου ωραίες γυναίκες. Είμαι λάτρης της γυναίκας. Έχω τονίσει πολλές φορές ότι τις δύο φορές που πήγα στην εκκλησία, πήγα ερωτευμένος. Όταν έβλεπα μία κοπέλα η οποία είχε την προσωπική αξιοπρέπεια να προσέχει τον εαυτό της... Γιατί είναι αξιοπρέπεια να προσέχει τον εαυτό της, το ίδιο και το να καλλιεργείται.

Κούγιας: Η ηλικία, οι σπουδές και ο φρικτός θάνατος της πρώτης συζύγου

Άρα, λοιπόν, υπήρξε ένας μύθος ότι εγώ κυνηγούσα ωραίες κοπέλες, μόνο και μόνο για να εμφανίζομαι με αυτές. Πάντοτε στο μυαλό μου ήταν ότι θα είμαι με μία, η οποία ναι μεν θα μου αρέσει σαν γυναίκα, όμως θα έχει παιδεία και αγωγή και έτσι πορεύτηκα στη ζωή μου», είπε αρχικά.

«Όμως όταν κάνεις κάποιες σχέσεις, μετά από λίγο καιρό καταλαβαίνεις αν περνάς ωραία με τον άλλο. Εάν δεν γελάω σε μία σχέση.... Στον πρώτο μου γάμο δεν πρόλαβα να χαρώ, γιατί σκοτώθηκε η τότε σύζυγός μου, παιδικός έρωτας. Στον δεύτερο γάμο, ο λόγος που δεν ήταν όπως τον ονειρεύτηκα, όπως οι γονείς μου που ήταν παντρεμένοι 50 χρόνια, ήταν ότι έλειπε το γέλιο. Στην αρχή ήταν πολύ ωραία τα πράγματα. Στην πορεία έπιασα τον εαυτό μου να μη θέλω να γυρίσω σπίτι. Δεν ήθελα να λέω ψέματα και αποδεχόμουν να κάνω δίκες στην περιφέρεια, για να φεύγω με το αυτοκίνητο το βράδυ και να κοιμηθώ το βράδυ σε ένα ξενοδοχείο, που δεν μου άρεσε ποτέ».

Η Εύη Βατίδου με τον Αλέξη Κούγια στη Μύκονο, το 2001/ NDP

Στην ερώτηση αν εκείνος ζήτησε να χωρίσουν, απάντησε: «Αυτά είναι θέματα που δε θα ήθελα να συζητήσω ποτέ. Είναι ένα στοίχημα με τον εαυτό μου. Δε θα ήθελα ποτέ να πω για ποιους λόγους χωρίσαμε με την Εύη Βατίδου. Είναι ένα καταπληκτικό κορίτσι, είναι αδικημένη, γιατί είναι ιδιαίτερα καλλιεργημένο παιδί, με ιδιαίτερες σπουδές κλασικού μπαλέτου στο Λονδίνο, η οποία αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μόδα. Ήταν η ωραιότερη κοπέλα της εποχής και παραμένει. Δε θέλω ποτέ να μιλήσουμε για το τι συνέβη».

Ο Αλέξης Κούγιας με τα παιδιά του, Χρήστο και Μάιρα / NDP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top