Ξέσπασε η Εύη Βατίδου: «Λέει δημόσια ψέματα, είναι αδιανόητο»

Η επίθεση του πρώην μοντέλου στην Κατερίνα Καινούργιου

Έξαλλη είναι η Εύη Βατίδου με την Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της από την ίδια και τους συνεργάτες της, σχετικά με δηλώσεις της πρώην Σταρ Ελλάς για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Προ ημερών η Εύη Βατίδου είχε ξεκαθαρίσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως στην εκπομπή «Super Κατερίνα» είχαν παραποιήσει τα λεγόμενά της.

Εύη Βατίδου: «Είμαι η πρώην κυρία Κούγια και αυτό δε θα αλλάξει ποτέ»

Η ίδια απάντησε εκ νέου το βράδυ της Παρασκευής (19/01) δημοσιεύοντας δύο βιντεάκια, στα οποία ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων πως αυτό που συμβαίνει είναι αδιανόητο. 

 

 

Εύη Βατίδου για Αλέξη Κούγια: «Εμένα μου έχει πει ότι έχει χωρίσει»

«Η εκπομπή της Κατερίνας Kαινούργιου, με πρωταγωνίστρια την ίδια συνεχίζει στις 17/1 να επιμένει ότι εγώ μίλησα για “πεταμένα παιδιά”. Σήμερα έχουμε κάτι άλλο όμως. Για δείτε το σας παρακαλώ», είπε αρχικά η Εύη Βατίδου, προβάλλοντας το σχετικό απόσπασμα στο οποίο αναφέρεται.

«Ψεύδεται κιόλας, λέει δημόσια ψέματα,  είναι αδιανόητο. Είναι πρωταγωνίστρια της εκπομπής και το παίρνει όλο επάνω της. Επιμένει να απαντήσω γιατί είπα για πεταμένα παιδιά. Ήμαρτον πια. Δεν πειράζει όμως, γιατί όπως είπατε και στη συνέχεια της εκπομπής, ότι δεν καταλαβαίνετε τι λέω, θα το καταλάβετε έτσι μια και καλή. Θα σας τα γράψω, με καλλιγραφία και θα σας τα ταχυδρομήσω κανονικότατα αυτά που έχω να σας πω, μπας και τα καταλάβετε», κατέληξε η Εύη Βατίδου, 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top