«Αν ο Βοσκόπουλος έζησε 20 χρόνια παραπάνω, το χρωστάει στην Γκερέκου»

Οσα αποκάλυψε τραγουδίστρια που έζησε τον Τόλη από κοντά

Δείτε τη συνέντευξη της Τερέζας στην εκπομπή του ΑΝΤ1

Η επιτυχία που έκανε στις αρχές των 90s με το Κυπελάκι είναι αλησμόνητη, ενώ η διασκευή της στο κλασικό Fly me to the Moon είναι μια από τις πιο επιτυχημένες παγκοσμίως. 

Τόλης Βοσκόπουλος - Μαρινέλλα: Ο ξαφνικός γάμος με τζιν και γιλέκο

Ο λόγος για την Τερέζα που μίλησε στην εκπομπή I Love Σου Κου κι αποκάλυψε πώς γράφτηκε το τραγούδι Παίζεις της Καλομοίρας, το πρόσφατο ζήτημα με την «Χοντρή» της Άλκηστη Πρωτοψάλτη, ενώ μίλησε και για τη συνεργασία της με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Φέτος, η Τερέζα τραγουδάει παρέα με τον Γιώργο Γερολυμάτο στο Εν Πλω

Φέτος, η Τερέζα τραγουδάει παρέα με τον Γιώργο Γερολυμάτο στο Εν Πλω

«Τον Τόλη Βοσκόπουλο τον γνώρισα σε μία δύσκολη περίοδο στη ζωή του, όταν χώριζε με τη Τζούλια (σ.σ. Παπαδημητρίου). Όμως ήταν ένας κύριος. Θαυμάζω και λατρεύω την Άντζελα Γκερέκου. Πιστεύω ότι αν έζησε αυτά τα επιπλέον 20 χρόνια ο Τόλης, τα έζησε γιατί είχε την Άντζελα δίπλα του», δήλωσε για τον αείμνηστο τραγουδιστή. 

Άντζελα Γκερέκου: «Η περιουσία του Τόλη δεσμεύτηκε από κακή δημοσιότητα»

«Μια μέρα ήμασταν στο βενζινάδικο και βάζαμε βενζίνη. Πίσω ήταν η Καλομοίρα και δίπλα μου καθόταν η μητέρα μου. Είχα πει στην Καλομοίρα: "Θα πας Eurovision θες δε θες". Μου λέει: "Ε θα δούμε, δεν ξέρω". Της λέω: "Καλομοίρα, παίζεις; Εγώ δεν παίζω"», αφηγήθηκε στη συνέχεια. «Με κοιτάει η μητέρα μου (σ.σ. η παλιά τραγουδίστρια Καίτη Μπόνη) και μου λέει: "Δώσε μου ένα στυλό κι ένα χαρτί". Βγαίνω να πληρώσω τη βενζίνη κι όταν ξαναμπήκα στο αμάξι μου λέει η μητέρα μου: έγραψα ένα τραγούδι, το Παίζεις, για την Καλομοίρα. Εκεί κατάλαβα ότι θα είναι μία μεγάλη επιτυχία», αποκάλυψε.

Δείτε την Τερέζα να τραγουδάει το Κυπελάκι το 1992 στη σειρά Χάι Ροκ

«Η μητέρα μου πριν φύγει από τη ζωή μου είπε ότι έχει γράψει 2-3 τραγούδια για τη μικρή. Ξέρει η Καλομοίρα ότι ανά πάσα στιγμή έχουμε κάποια τραγούδια για εκείνη», συμπλήρωσε.

Τέλος, αναφορικά με το ζήτημα της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, η Τερέζα σχολίασε: «Αυτό σημαίνει ότι μία λέξη δε σε εκφράζει, ίσως εκείνη την εποχή ήθελε να το κάνει αλλά δεν μπόρεσε. Δεν καταλαβαίνω γιατί τώρα και όχι τότε που το ηχογράφησε. Η αλήθεια είναι ότι, αν εμένα μου παρουσίαζες αυτό το τραγούδι, δεν ξέρω αν θα το έλεγα, ούτε τώρα ούτε και τότε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top