«Φοβήθηκαν να συνεργαστούν μαζί μου, λόγω της αρνητικής δημοσιότητας»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης για τη δικαστική διαμάχη με τη Σίσσυ Χρηστίδου

Σοκαριστικό χαρακτήρισε ο Θοδωρής Μαραντίνης το γεγονός ότι η προσωπική του ζωή βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας.

«Το να βγαίνουν τα πάντα στη δημοσιότητα είναι σίγουρα ένα σοκ, αλλά το χειρότερο είναι να βγαίνουν πράγματα που δεν ισχύουν. Νομίζω πως εκείνη η περίοδος δεν επηρέασε τόσο τις εμφανίσεις με την μπάντα, γιατί νομίζω πως ευτυχώς η μπάντα έχει μια καλή πορεία κι ένα ειδικό βάρος τόσα χρόνια, που δύσκολα επηρεάζεται από αυτό το κομμάτι. Νομίζω δηλαδή, ότι έχει μια δική της ύπαρξη που δεν επηρεάζεται τόσο πολύ, είτε εγώ είμαι παντρεμένος, είτε δεν είμαι, είτε οτιδήποτε», είπε στην εκπομπή Στούντιο 4.

Χρηστίδου -Μαραντίνης: Το διαζύγιο, οι αποκαλύψεις & οι σκληρές απαντήσεις

 «Κάποιος μπορεί να πει κάτι, είτε καλό, είτε κακό. Προς χαρά μου είδα ότι δεν επηρεάστηκε το κομμάτι των εμφανίσεων από οτιδήποτε μπορεί να γράφτηκε ή να υπήρχε στον αέρα κι έλεγε ο καθένας τα δικά του. Αυτό είδα ότι δεν μας επηρέασε, ούτε στο να παίξουμε κάπου ή οτιδήποτε άλλο» πρόσθεσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε το κόστος που είχε στην επαγγελματική του ζωή η δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου ήταν ζευγάρι για 13 χρόνια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδου ήταν ζευγάρι για 13 χρόνια

«Μόνο εκείνη την περίοδο που ήταν το δικαστήριο, κάποιοι άνθρωποι φοβήθηκαν επαγγελματικά, επειδή είχα αυτή την αρνητική δημοσιότητα τότε, να συνεργαστούν μαζί μου. Αυτό με στενοχώρησε πολύ, γιατί για μια περίοδο κάποιοι άνθρωποι είπαν ότι "υπάρχει αυτό το θέμα". Που είναι ίσως λογικό για κάποιους χορηγούς, κάποιες εκπομπές που είχαν χορηγό. Αυτό ήταν στενάχωρο και με στενοχώρησε που αυτή η διαδικασία, έφτασε να επηρεάσει τη δουλειά μου το να δουλέψω και να βγάλω χρήματα για να βιοποριστώ. Όλο αυτό επηρεάστηκε από κάτι που δε θα έπρεπε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top