Αριάνα Γκράντε: Για δείπνο με τον νέο της σύντροφο!

Του έλεγε γλυκόλογα και τον φιλούσε συνεχώς!

Την Αριάνα Γκράντε και τον νέο της σύντροφος, Ίθαν Σλέιτερ, «τσάκωσαν» οι παπαράτσι κατά τη διάρκεια ενός ρομαντικού ραντεβού στη Νέα Υόρκη.

Η διάσημη τραγουδίστρια ο ηθοποιός του «SpongeBob SquarePants: The Broadway Musical» γευμάτισαν στο MO Lounge του πολυτελούς Mandarin Oriental Hotel και οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το TMZ δείχνουν το ζευγάρι να κοιτάζει ο ένας τον άλλον και να κρατιούνται τρυφερά.

 

Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι η Γκράντε, η οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Σλέιτερ στην επερχόμενη θεατρική μεταφορά του «Wicked», καθόταν αρχικά απέναντί του και στη συνέχεια πήγε και έκατσε δίπλα του.

Η πηγή είπε ότι η 30χρονη Γκράντε ψιθύριζε συνεχώς γλυκόλογα στο αυτί του 31χρονου αγαπημένου της και του έδινε φιλιά. Στη συνέχεια, το ζευγάρι κάθισε στο σαλόνι για περίπου δύο ώρες πριν φύγουν.

 

Αν και το ζευγάρι φαινόταν να προσπαθεί να κρατήσει το ειδύλλιό του μακριά από τη δημοσιότητα, φαίνεται ότι πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους, τώρα που η τραγουδίστρια έχει οριστικοποιήσει το διαζύγιό της από τον κτηματομεσίτη Ντάλτον Γκόμεζ.

Το πρώην ζευγάρι διευθέτησε τον χωρισμό του χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα, καθώς είχαν συνάψει αδιαπραγμάτευτο προγαμιαίο συμβόλαιο πριν από τον γάμο τους.

Ο Σλέιτερ, από την άλλη, περνάει το δικό του διαζύγιο με την εν διαστάσει σύζυγό του Λίλι Τζέι, με την οποία μοιράζονται ένα παιδί.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top