Παρθένα Χοροζίδου: «Είχα υποσχεθεί κάτι στη μαμά του Νίκου Μουτσινά και…»

Τι είπε για την «είσοδό» της στη Μουρμούρα;

Ιδιαίτερη αδυναμία στον Νίκο Μουτσινά έχει η Παρθένα Χοροζίδου, ο οποίος τη φετινή σεζόν απέχει από την τηλεόραση. Η ηθοποιός ρωτήθηκε αν της λείπει από τα τηλεοπτικά δρώμενα κι εκείνη αρκέστηκε να πει ότι χαίρεται που ξεκουράζεται.

Για ποιο λόγο δάκρυσε στον «αέρα» η Παρθένα Χοροζίδου;

Παράλληλα, θυμήθηκε πως έχει δώσει μια υπόσχεση στη μαμά του και προσπαθεί να την τηρεί, δίχως να προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.
«Του Νίκου του έχω μια αδυναμία και είχα υποσχεθεί και κάτι στη μανούλα του και προσπαθώ να το τηρώ. Χαίρομαι που ξεκουράζεται, θέλω να γεμίσει τις μπαταρίες του κι επειδή είναι ένας ταλαντούχος και πανέξυπνος άνθρωπος, θα σκεφτεί κάτι και θα επιστρέψει στην τηλεόραση όποτε θέλει και όπως θέλει και θα το ευχαριστηθούμε όλοι μας», είπε στο Breakfast@star.

Η Παρθένα Χοροζίδου και ο Νίκος Μουτσινάς σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση/ φωτογραφία NDP

Η Παρθένα Χοροζίδου και ο Νίκος Μουτσινάς σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση/ φωτογραφία NDP

H ηθοποιός αποκάλυψε πως στο παρελθόν δεν έχει περάσει καλά σε μια δουλειά, αλλά και τι έκανε για να μη δημιουργηθούν περαιτέρω προβλήματα. «Μου έχει συμβεί και έχω προσαρμοστεί, διότι έτσι είναι η δουλειά μας, είναι λίγο σκληρή σε αυτά. Προσπάθησα να προστατεύσω τον εαυτό μου, πήγαινα νωρίτερα στο καμαρίνι, ετοιμαζόμουν νωρίτερα, ήμουν πιο ήρεμη, κάπου απομονωμένη και δεν ασχολιόμουν με το πρόσωπο που με ενοχλούσε».

Θα ήταν θετική στο να παρουσιάσει κάποια στιγμή εκπομπή; «Καμιά φορά σκέφτομαι, “μην είμαστε και τόσο φαταούλες”. Για τον εαυτό μου το λέω, όχι για τους συναδέλφους μου. Θα ήθελα κάποια στιγμή να δοκιμάσω κάτι, για να δω τι θα μπορούσα να κάνω. Μπορεί να είμαι πολύ καλή σε κάτι και να μην το ξέρουμε».

Σε ό,τι αφορά την «είσοδό» της στη Μουρμούρα είπε:  «Ο κυρ Ηλίας είναι φίλος μου γι αυτό δεν τον θέλω και γι αυτό δεν έχω σκεφτεί πονηρά γι αυτόν, ή κάπως έχει μπερδευτεί το πράγμα παλιότερα που θα ξεδιπλωθεί τώρα. Παλιά προβλήματα, νέα προβλήματα; Δεν ξέρω, θα δούμε».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top