Συγκινεί η κόρη της Ελπίδας, Ήρα: Δυστυχώς το αγγελούδι μας δεν τα κατάφερε

Απέβαλε η κόρη της γνωστής τραγουδίστριας

Η Ελπίδα με την κόρη της, Ήρα Κατσαντώνη

Η χαρά της προσμονής μέσα σε λίγες εβδομάδες μετατράπηκε σε λύπη, αφού η κόρη της Ελπίδας, Ήρα Κατσαντώνη, απέβαλε. Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια ανεβάζοντας μια φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο.

Η Ελπίδα αγκαλιά με την κόρη της, Ήρα Κατσαντώνη/ φωτογραφία NDP

Η Ελπίδα αγκαλιά με την κόρη της, Ήρα Κατσαντώνη/ φωτογραφία NDP

«21.04.23 η ημερομηνία που δε θα ξεχάσω ποτέ.. Ήταν μια μέρα που βίωσα την ζωή και τον θάνατο σε μια στιγμή. 8 μήνες γεμάτοι προσδοκίες κατέληξαν σε ένα κενό. Δυστυχώς το αγγελούδι μας δεν τα κατάφερε.. Ο πόνος τεράστιος… όμως η ζωή είναι εδώ και συνεχίζεται κάθε μέρα.. και νιώθω ευγνωμοσύνη για όσο κράτησε αυτή η εμπειρία.. ευγνωμοσύνη που έχω την υγεία μου, ευγνωμοσύνη για την ζωή, ευγνωμοσύνη για τον σύντροφο που έχω δίπλα μου. Όλα τα άλλα θα τα χτίσουμε πάλι από την αρχή.. και τίποτα δεν θα με κάνει να σταματήσω ποτέ να προσπαθώ!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της δίχως να προβεί σε λεπτομέρειες.

 

Λίγο καιρό πριν την αποβολή η Ήρα είχε μιλήσει για την εγκυμοσύνη της λέγοντας πως εκείνη και ο σύντροφός της, Αλέξανδρος, περίμεναν αγοράκι.
«Και για μένα ήρθε χωρίς να το περιμένω, αλλά σε μια φάση κατά την οποία είμαι πολύ καλά προσωπικά, ενώ υπήρχε στο μυαλό μας ως επόμενο βήμα. Οπότε, προέκυψε ξαφνικά, αλλά φυσιολογικά. Με το σύντροφό μου, τον Αλέξανδρο, έχουμε υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης εδώ και δύο χρόνια -πολύ πριν από το μωρό, την περίοδο του κορονοϊού, γι’ αυτό και δεν πραγματοποιήσαμε γάμο- και σκεφτόμαστε να κάνουμε κάτι πιο επίσημο το καλοκαίρι».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top