Μαραντίνης για Χρηστίδου: Δε βλέπω την εκπομπή της, την έχω κάνει unfollow

Όσα δήλωσε για την κόντρα της πρώην συζύγου του με τον Αλέξη Κούγια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας του - Βίντεο από Breakfast@Star 

Το δικό του σχόλιο για την κόντρα που έχει ξεσπάσει εδώ και λίγο καιρό ανάμεσα στην πρώην σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του, Σίσσυ Χρηστίδου με τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, έκανε ο Θοδωρής Μαραντίνης στις τηλεοπτικές κάμερες.

Αθώος ο Μαραντίνης - Πήρε δάνειο και αποπλήρωσε τη διατροφή στη Χρηστίδου 

Οικογένεια Μαραντίνη - Φωτογραφία: NDP

Η βόλτα της οικογένειας Μαραντίνη στα βόρεια προάστια - Φωτογραφία: NDP 

Θοδωρής Μαραντίνης: «Επίσημα δεν έχουμε συνεπιμέλεια για τα παιδιά»

Ο frontman των «Onirama» ανέφερε πως δεν παρακολουθεί την εκπομπή της πρώην γυναίκας του και ότι έχει πάψει να την ακολουθεί στο Instagram, γεγονός που αποδεικνύει πως οι σχέσεις τους μετά το διαζύγιο είναι τεταμένες. 

«Δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα. Μου το έχουν μεταφέρει, αλλά δε γνωρίζω ακριβώς τι έχει ειπωθεί, ούτε παρακολουθώ την εκπομπή. Δεν έχει τύχει να συναντηθώ εγώ με τον κύριο Κούγια, δεν ξέρω ακριβώς τι έχει συμβεί ή τι έχει ειπωθεί και για ποιο λόγο. Ξέρω ότι κάποια στιγμή ο κύριος Κούγιας είχε μιλήσει με τον πατέρα μου για άλλο δικό του θέμα.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης σχολιάζει την κόντρα Χρηστίδου - Κούγια / Βίντεο: Happy Day 

Η προσωπική μου ζωή έχει πολύ πιο έντονα και άσχημα πράγματα να με ενοχλήσουν παρά κάτι τέτοιο. Καταλαβαίνω ότι αφορά κάτι άλλο που είναι δικό τους και μεταξύ τους και θα το λύσουν. Δε βλέπω την εκπομπή. Δε βλέπω και τηλεόραση ιδιαίτερα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top