Συγκλονίζει η Ελεονώρα Μελέτη: Είχα καταλήξει να είμαι σκιά του εαυτού μου

Τα κακοποιητικά σχόλια που αντιμετώπισε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της

Δείτε όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη για τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη

Για τη μάχη που έδωσε έναντι στα κακοποιητικά σχόλια, αλλά και στον ίδιο τον εαυτό της λόγω της συναισθηματικής κακοποίησης που υπέστη τα πρώτα χρόνια της τηλεοπτικής της καριέρας, μίλησε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ελεονώρα Μελέτη: Αποκάλυψε την ασθένεια που την ταλαιπωρεί

Με σπασμένη φωνή η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που ήταν καλεσμένη στο δεύτερο συνέδριο, Μαζί πιο δυνατές, για τη γυναικεία κακοποίηση που οργάνωσε στις Σέρρες η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και κοινοβουλευτική εκπρόσωπος Φωτεινή Αραμπατζή, περιέγραψε το πώς αντιμετώπισαν πολλοί την ανάγκη να απευθυνθεί σε ψυχολόγο, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημά της, φτάνοντας ακόμα να της γράψουν ότι χρειάζεται... ζουρλομανδύα!

Η Ελεονώρα Μελέτη στην παρουσίαση βιβλίου της Τένιας Μακρή πριν από λίγες εβδομάδες

Η Ελεονώρα Μελέτη στην παρουσίαση βιβλίου της Τένιας Μακρή πριν από λίγες εβδομάδες /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Από κάτω ο τίτλος που συνόδευε αυτό το σχολιασμό ήταν "φέρτε τον ζουρλομανδύα για τη Μελέτη". Μέσα σε όλο αυτό υπάρχει μια δόση αλήθειας, το γεγονός ότι είχα ζητήσει βοήθεια από ψυχολόγο. Διότι επί τρία ολόκληρα χρόνια στο ξεκίνημα της πορείας μου, ντρεπόμουν να βγω από το σπίτι.

Πηγαίνοντας, λοιπόν, στον ψυχολόγο παρακαλούσα μέσα μου βαθιά κι εκλιπαρούσα να μου διαγνωστεί κατάθλιψη, γιατί μόνο έτσι θα μπορούσα να ορίσω, να καταλάβω και να κατανοήσω την ψυχική οδύνη και τον συναισθηματικό πόνο που ένιωθα κι ο οποίος με είχε καθηλώσει και δεν μπορούσα να αναγνωρίσω τον εαυτό μου.

Ελεονώρα Μελέτη: Είναι αηδιασμένη με όσα συμβαίνουν στην ελληνική κοινωνία

Ήμουν ένα κορίτσι γεμάτο όνειρα όταν ξεκινούσα κι είχα καταλήξει να είμαι σκιά του εαυτού μου, να μη θέλω να βγω από το σπίτι κι όταν έβγαινα. Έβγαινα καμουφλαρισμένη ντρεπόμουνα να μιλήσω γιατί φοβόμουν ότι θα με αναγνώριζαν από τη φωνή και φοβόμουν ότι θα έχω επιθέσεις ακόμα κι από τον απλό κόσμο», σημείωσε συγκλονισμένη η γνωστή παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top