Σίσσυ Χρηστίδου: «Το βράδυ τους συγχωρώ όλους έναν έναν»

Το story της λίγες μέρες μετά τη δικαστική διαμάχη με τον Θοδωρή Μαραντίνη

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις που είχε κάνει η Σίσσυ Χρηστίδου όταν έβγαινε από το δικαστήριο / Βίντεο: star.gr

Λίγες εβδομάδες έχουν περάσει από τη δικαστική διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη. Το πρώην ζευγάρι συναντήθηκε στις δικαστικές αίθουσες μετά από την αγωγή που έκανε η παρουσιάστρια στον τραγουδιστή επειδή δεν της κατέβαλε τη συμφωνηθείσα διατροφή για τους δυο γιους τους, κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή.

Χρηστίδου - Μαραντίνης: Από τις τατουάζ-βέρες, στο δικαστήριο

Ο τραγουδιστής δεν πλήρωνε στην πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, το απαιτούμενο ποσό που έχει οριστεί για τη διατροφή των δύο τους παιδιών, ύψους 3.000 ευρώ τον μήνα.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ισχυρίζεται ότι αδυνατεί να καταβάλλει το ποσό, λόγω οικονομικών προβλημάτων, και κρίθηκε ένοχος από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Ένοχος ο Θοδωρής Μαραντίνης - 12 μήνες φυλάκιση με αναστολή

Ενώ έχει γίνει γνωστό ότι ο τραγουδιστής έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να έχει τη συνεπιμέλεια των παιδιών του με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Μαραντίνης: Ζητά για πρώτη φορά συνεπιμέλεια των παιδιών του

Το πρωί της Δευτέρας η παρουσιάστρια έκανε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναδημοσιεύοντας έναν στίχο του ποιητή Τάσου Λειβαδιτή, το οποίο λέει:

«Το βράδυ έχω βρει έναν ωραίο τρόπο για να κοιμάμαι. Τους συγχωρώ όλους έναν έναν».

Σίσσυ Χρηστίδου

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top