Ασπασία Τζιτζικάκη: «Δεν μπόρεσα να κάνω παιδιά, ίσως να μην το προσπάθησα»

Όσα αποκάλυψε η ταλαντούχα ηθοποιός για τη μητρότητα

Δείτε όσα είπε η Ασπασία Τζιτζικάκη στο Πρωινό μας

Είναι μια από τις αγαπημένες ηθοποιούς που έχουν πρωταγωνιστήσει εδώ και χρόνια σε πολλές κωμικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης κι αμέτρητες παραστάσεις

Ελληνίδα ηθοποιός: «Έχω ένα τραύμα. Δεν έχω κάνει παιδί»

Ο λόγος για την Ασπασία Τζιτζικάκη, που μίλησε στο Πρωινό μας για το γεγονός ότι δεν έκανε παιδιά, αλλά και για τον Σάκη Μπουλά, με τον οποίο συνεργάστηκαν στο 10 Λεπτά Κήρυγμα.

Η Ασπασία Τζιτζικάκη έχει εμφανιστεί σε δεκάδες σειρές, κυρίως κωμικές

Η Ασπασία Τζιτζικάκη έχει εμφανιστεί σε δεκάδες σειρές, κυρίως κωμικές

«Με πετυχαίνετε σε μια φάση που έχω σπάσει το πόδι μου, έκανα χειρουργείο, αλλά είμαι καλά. Έπεσα, προέκυψε από αφηρημάδα μου. Πριν λίγους μήνες έχασα τη μανούλα μου και είναι σαν να έχει περάσει οδοστρωτήρας από πάνω μου. Τη ζωή μου την οδήγησαν οι έρωτες. Μου έχει τύχει να είμαι ερωτευμένη στη Θεσσαλονίκη και να αρνηθώ πρωταγωνιστικό ρόλο γιατί δεν ήθελα να έρθω στην Αθήνα. Δεν έχω παρατήσει το θέατρο. Περιμένω να δουν ότι μεγάλωσα για να μου δώσουν ρόλο γιαγιάς ή μαμάς. Το κορίτσι με τα ντεκολτέ, που ήμουν, τελείωσε», δηλωσε αρχικά.

Ασπασία Τζιτζικάκη: Μεγάλη απώλεια για την αγαπημένη ηθοποιό

Μίνα Αδαμάκη, Μαρία Κανελλοπούλου & Ασπασία Τζιτιζάκη σε θεατρική πρεμιέρα

Μίνα Αδαμάκη, Μαρία Κανελλοπούλου & Ασπασία Τζιτζικάκη σε θεατρική πρεμιέρα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Για τον αείμνηστο Σάκη Μπουλά, είπε: «Μου λείπει ο Σάκης Μπουλάς, ήταν φίλος μου και θα μείνει. Δε βλέπω τον εαυτό μου σε επαναλήψεις, βαριέμαι πάρα πολύ και δεν τρελαίνομαι με την πάρτη μου». Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι δεν έγινε μητέρα: «Δυστυχώς δεν μπόρεσα να κάνω παιδιά, ίσως και να μην το προσπάθησα όσο θα έπρεπε. Έτσι λοιπόν, κάποια στιγμή επειδή μέσα μου είχα μια μικρούλα... τρύπα που δεν έκανα παιδί, αποφάσισα μέσω της θεατρικής ομάδας εφήβων που έφτιαξα να έχω πάρα πολλά παιδιά!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top