Ιωάννα Τούνη: Η δύσκολη εγκυμοσύνη και το βίντεο με τη φουσκωμένη κοιλίτσα

Πιο σέξι από ποτέ με κοντό αθλητικό σορτσάκι και μπουστάκι

Την καλύτερη περίοδο της ζωής της διανύει η Ιωάννα Τούνη μιας και σε ίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Όπως η ίδια εξομολογείται δεν έχει εύκολη εγκυμοσύνη: «Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ιδιαίτερα εύκολη εγκυμοσύνη.. Αλλά έχω ακούσει από άλλες εγκυούλες ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Ζηλεύωωωωω».

Ιωάννα Τούνη: Το νέο βιντεάκι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και οι... λιγούρες!

Η όμορφη influencer το τελευταίο διάστημα έχει ελαττώσει τις μετακινήσεις Αθήνα-Θεσσαλονίκη, λόγω της κατάστασης της, και μένει στο κοινό τους σπίτι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Παρόλα αυτά πριν από μερικές μέρες ανέβηκε στην γενέτειρα της την Θεσσαλονίκη και δημοσίευσε ένα βίντεο από το σπίτι της. Σε αυτό τη βλέπουμε να φοράει ένα αθλητικό σορτσάκι κι ένα crop top και όταν γυρνάει την κάμερα στον καθρέφτη είναι ολοφάνερα τα πρώτα σημάδια της εγκυμοσύνης Άλλωστε διανύει τον 4ο μήνα της εγυμοσύνης της.

Tο μεσημέρι της Τετάρτης 20/7 η Ιωάννα Τούνη γνωστοποίησε μέσα από ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απαντώντας σε ερώτηση κάποιας διαδικτυακής φίλης σε direct message, «Η εμπειρία μου so far(βάζοντας όλες τις φατσούλες για να δείξει πως οι πρώτοι μήνες δεν ήταν καθόλου ρόδινοι για την ίδια)».

Ιωάννα Τούνη: Μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην εγκυμοσύνη

Συνέχισε: «Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ιδιαίτερα εύκολη εγκυμοσύνη.. Αλλά έχω ακούσει από άλλες εγκυούλες ότι δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Ζηλεύωωωωω».

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top