Στο νοσοκομείο η Ασπασία Τζιτζικάκη

Η ηθοποιός το ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της στο Facebook

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η ηθοποιός, Ασπασία Τζιτζικάκη και το ανακοίνωσε η ίδια μέσω του λογαριασμού της στο Facebook.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός πόσταρε το πρωί της Δευτέρας μια φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του ιδιωτικού θεραπευτηρίου στον Χολαργό που βρίσκεται, χωρίς να κάνει γνωστό τον λόγο της εισαγωγής της.

«Πάντα με αισιοδοξία», έγραψε μόνο στη λεζάντα της ανάρτησής της και αμέσως οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της σχολιάσουν περαστικά και γρήγορη ανάρρωση.

Πριν από έναν μήνα η Ασπασία Τζιτζικάκη έχασε την πολυαγαπημένη της μητέρα. Τη δυσάρεστη είδηση είχε κάνει γνωστή μέσα από το social media o δήμαρχος Παλλήνης, Θανάσης Ζούτσος.

Ασπασία Τζιτζικάκη: Μεγάλη απώλεια για την αγαπημένη ηθοποιό

«Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη, για την απώλεια της μητέρας της αγαπημένης φίλης, συναδέλφου και σπουδαίας καλλιτέχνιδας, Αντιδημάρχου Παλλήνης, Ασπασίας Τσιτζικάκη. Ήταν για μένα αλλά και για όλους, συγκινητική και σπουδαία η χθεσινή, καλλιτεχνική της εμφάνιση, στην εκδήλωση του Δήμου Παλλήνης, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Γέρακα, λίγες μόνο ώρες μετά τον θάνατο της μητέρας της. Πάντα πιστή στην τέχνη και το καθήκον της. Στέκομαι στο πλευρό της ίδιας και της οικογένειάς της και συμπαραστέκομαι στο πένθος της. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια» έγραψε στο προφίλ του ο Θανάσης Ζούτσος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top